Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Φλώρινα: Ανατράπηκε όχημα με πέντε εργαζόμενους στο ορυχείο Αμυνταίου

του Σπύρου Κουταβά 
Άγιο είχαν πέντε εργαζόμενοι της ΔΕΗ που επέβαιναν στο Unimog της εταιρίας, όταν κατά στην αλλαγή της πρωινής βάρδιας στο ορυχείο του Αμυνταίου,
το όχημά τους λόγω του καθολικού παγετού διολίσθησε με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και να ανατραπεί. Οι πέντε εργαζόμενοι στάθηκαν πολύ τυχεροί αφού βγήκαν από το όχημα χωρίς να έχουν τραυματιστεί.

 Το ατύχημα έγινε τις πρωινές ώρες όταν οι εργαζόμενοι πήγαιναν να αντικαταστήσουν συναδέλφους τους της βραδινής βάρδιας που προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να επισκευάσουν τους κινητήρες του ταινιόδρομου 33 που μεταφέρει λιγνίτη στον Αης Αμυνταίου, ο οποίος εξαιτίας των θερμοκρασιών που αγγίζουν τους -19 βαθμούς έχει κυριολεκτικά παγώσει.
Τα τελευταία δύο 24ωρα τεχνικοί που εργάζονται στα ορυχεία του Λιγνιτικού κέντρου της ΔΕΗ στην Δυτική Μακεδονία προσπαθούν σε πολύ αντίξοες συνθήκες να κρατήσουν σε κανονική λειτουργεία τα ορυχεία που τροφοδοτούν με λιγνίτη τις Ατμοηλεκτρικές μονάδες του λεκανοπεδίου που σημειωτέων μετά το κλείσιμο των Πυρηνικών εργοστασίων στην Γαλλία δουλεύουν στο μέγιστο της ισχύος τους για να καλύψουν την ζήτηση στο σύστημα.
πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |Σ ΚΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/localnews/florina/item/45648-florina-anatrapike-oxima-me-pente-ergazomenous-sto-oryxeio-amyntaiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου