Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ: «Έφυγε» ο Αστέριος (Γιούλης) Μεγαρέας

 Τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές  εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Αστέριου Μεγαρέα. Ο άνθρωπος που συνέδεσε όλη του τη ζωή με την οικογένεια του συλλόγου μας, το γήπεδο και τα αποδυτήρια δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.
Ο Αστέριος Μεγαρέας υπηρέτησε με πάθος και ανιδιοτέλεια, κάθε μέρα, τον αγαπημένο του ΤΙΤΑΝ Σερβίων προσφέροντας μέχρι και λίγο πριν μας πει αντίο τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του ομάδα. Θα τον θυμόμαστε ως εκείνον τον Σερβιώτη που έδινε πάντα πρώτος το παρών στο γήπεδο,
στον αγώνα, στην προπόνηση δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.
 Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ενημέρωση: H νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής Σερβίων

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Γιούλη !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΓΙΟΥΛΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό παράδεισο Γιούλη. Προπονητές παίκτες και παράγοντες ήρθαν και εφυγαν, ο μονος που συνέδεσε τοσο πολύ τον εαυτό του με τον Τιταν ήσουν εσύ. Η απώλεια σου θα είναι πολυ αισθητή

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Γιούλη.Ταυτίστηκες με τον Τιτάν.Δεν μπορώ να φανταστώ τον Τιτάν χωρίς εσένα.Σ'ευχαριστούμε για την αμέριστη και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά σου.

Ανώνυμος είπε...

Πάμε ρε Τιτανάρααααααααααα!!!!!!!!!! Καλό ταξίδι Γιούλη.Απλά σεβασμός για τον ποιό ίσως αγαπητό άνθρωπο που με τον εθελοντισμό του κέρδισε μικρούς και μεγάλους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΟΥΛΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Εδωσες πολλά μα δε σου δώσανε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εφυγε η ψυχη του Συλλογου. Σχεδον μισος αιωνας με προσφορα. Εχουμε την εικονα του ακομα και πριν λιγες μερες, ενας 63 χρονος αρρωστος με το μηχανακι να ανεβοκαταβαινει στο αγαπημενο του ποστο με χιονια και παγωνιες. Κι αλλοι περασαν και βοηθησαν. Αυτος ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ. Στην κυριολεξεια. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΟΥΛΑΡΕ.
....Αν καποτε αποφασιστει απο τον κοσμο των Σερβιων , Τιτανοβιους και μη, να δοθει ονομα στο Δημοτικο σταδιο, υπαρχει περιπτωση να σκεφτει καποιος, κατι αλλο απ το ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΕΓΑΡΕΑΣ.
Αυτη η τιμη του αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Γιούλη
Όντος η ελάχιστη τιμή που του αξίζει είναι να μετονομαστεί το γήπεδο σε Αστέριος Μεγαρέας. Μπράβο Φίλε 10:17

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω και εγω
το Δημοτικο Συμβουλιο ας παρει αυτη την αποφαση
θαναι ισως και η μοναδικη που θα αξιζει

.. είπε...

kalo taksidi arxoda

Το Προφίλ μας