Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Πανελληνίως ρεζίλι μας έκανε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος με τα μπλεξίματά του με το Σώρρα.

Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού μετά τον όρκο του πίνει το νερό
Δείτε την χθεσινή τηλεφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Ε (από το 26.00 και μετά). 
Τι είπε ο Δήμαρχος: ότι αρνήθηκε να ορκιστεί στο Σώρρα, ότι στον όρκο τον οποίο άκουσε δεν αναφέρθηκαν ποτέ οι δώδεκα Θεοί και ο Δίας και ο Ζευς, ότι τόνισε 4 φορές ότι δεν ορκίστηκε ότι θα δεχόταν και τα χρήματα του Αλ Καπόνε και άλλα ξεκαρδιστικά..... Δείτε και κλάψτε από τα γέλια ....

 .
.
Διαφορετική όμως είναι η πραγματικότητα, όπως φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Στο παρακάτω βίντεο δείτε την ορκωμοσία του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου ενώ στέκεται προσοχή δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα στην Κοζάνη στις 4 Ιουλίου 2015 στα εγκαίνια του γραφείου της ΕΣΥ Κοζάνης. Ο δήμαρχος συμμετείχε κανονικά στην τελετή εγκαινίων παρακολουθώντας όλα τα τεκταινόμενα και πήρε μάλιστα και το λόγο, όπως φαίνεται στο τελευταίο κατά σειρά βίντεο παρακάτω. 
 Στο επόμενο βίντεο φαίνεται ο Δήμαρχος να είναι όρθιος σε στάση προσοχής όπως απαιτεί το ...Σωρραϊκό πρωτόκολλο και να ορκίζεται στη συμπαντική συνειδητότητα στο Δία και τον Ζευ (sic!) και στους Ελλάνιους Θεούς!
  .
.

Αμέσως μετά την οκρωμοσία ακολουθεί η πόση νερού (με αλάτι) από τον ... Όλυμπο. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον Δήμαρχο να πίνει δύο φορές νερό επισφραγίζοντας τον όρκο του πολεμιστή.
Οι παρευρισκόμενοι τον επευφημούν "Άξιος, Άξιος!" ενώ μετά ποζάρει υπερήφανα στο φακό του φωτογράφου.

..

Η φωτογραφία από τα εγκαίνια της ΕΣΥ Κοζάνης:

Τέλος στο βίντεο παρακάτω (του Mikrovalto.gr) στην αρχή ακούγεται το Δημοτικό  Συμβούλιο της 25 Φεβρουαρίου 2016, και στο 22.46 και μετά μιλά ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού. Λέει ότι δεν ορκίστηκε, ότι δεν έκανε έξοδα για το Σώρρα και ότι ο Δεσπότης παραπληροφορήθηκε. Ότι κάποιοι ρουφιάνοι πιάσαν τον Δέσποτα και του είπαν ότι ορκίστηκε και κλείνει λέγοντας ότι "ο άνθρωπος μπερδεύτηκε και το ομολόγησε κιόλας"!!!!

Αναρωτιόμαστε γιατί τότε ζήτησε συγγνώμη από το Δεσπότη, αφού ο ίδιος δεν ορκίστηκε στο Δία και  αφού ο Δεσπότης μπερδεύτηκε.....!!!


 . .


Ως τελευταίο βίντεο παραθέτουμε ολόκληρη τη συγκέντρωση για τα εγκαίνια του γραφείου του Σώρρα στην Κοζάνη (4ωρης διάρκειας) που φαίνεται η συμμετοχή του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού. Η συμμετοχή του Δημάρχου φαίνεται από το 31.00 και μετά.


Θα απαντήσει ο κ. Δήμαρχος;

ai-vreS

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου