Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πανελληνίως ρεζίλι μας έκανε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος με τα μπλεξίματά του με το Σώρρα.

Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού μετά τον όρκο του πίνει το νερό
Δείτε την χθεσινή τηλεφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Ε (από το 26.00 και μετά). 
Τι είπε ο Δήμαρχος: ότι αρνήθηκε να ορκιστεί στο Σώρρα, ότι στον όρκο τον οποίο άκουσε δεν αναφέρθηκαν ποτέ οι δώδεκα Θεοί και ο Δίας και ο Ζευς, ότι τόνισε 4 φορές ότι δεν ορκίστηκε ότι θα δεχόταν και τα χρήματα του Αλ Καπόνε και άλλα ξεκαρδιστικά..... Δείτε και κλάψτε από τα γέλια ....

 .
.
Διαφορετική όμως είναι η πραγματικότητα, όπως φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Στο παρακάτω βίντεο δείτε την ορκωμοσία του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου ενώ στέκεται προσοχή δίπλα στον Αρτέμη Σώρρα στην Κοζάνη στις 4 Ιουλίου 2015 στα εγκαίνια του γραφείου της ΕΣΥ Κοζάνης. Ο δήμαρχος συμμετείχε κανονικά στην τελετή εγκαινίων παρακολουθώντας όλα τα τεκταινόμενα και πήρε μάλιστα και το λόγο, όπως φαίνεται στο τελευταίο κατά σειρά βίντεο παρακάτω. 
 Στο επόμενο βίντεο φαίνεται ο Δήμαρχος να είναι όρθιος σε στάση προσοχής όπως απαιτεί το ...Σωρραϊκό πρωτόκολλο και να ορκίζεται στη συμπαντική συνειδητότητα στο Δία και τον Ζευ (sic!) και στους Ελλάνιους Θεούς!
  .
.

Αμέσως μετά την οκρωμοσία ακολουθεί η πόση νερού (με αλάτι) από τον ... Όλυμπο. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον Δήμαρχο να πίνει δύο φορές νερό επισφραγίζοντας τον όρκο του πολεμιστή.
Οι παρευρισκόμενοι τον επευφημούν "Άξιος, Άξιος!" ενώ μετά ποζάρει υπερήφανα στο φακό του φωτογράφου.

..

Η φωτογραφία από τα εγκαίνια της ΕΣΥ Κοζάνης:

Τέλος στο βίντεο παρακάτω (του Mikrovalto.gr) στην αρχή ακούγεται το Δημοτικό  Συμβούλιο της 25 Φεβρουαρίου 2016, και στο 22.46 και μετά μιλά ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού. Λέει ότι δεν ορκίστηκε, ότι δεν έκανε έξοδα για το Σώρρα και ότι ο Δεσπότης παραπληροφορήθηκε. Ότι κάποιοι ρουφιάνοι πιάσαν τον Δέσποτα και του είπαν ότι ορκίστηκε και κλείνει λέγοντας ότι "ο άνθρωπος μπερδεύτηκε και το ομολόγησε κιόλας"!!!!

Αναρωτιόμαστε γιατί τότε ζήτησε συγγνώμη από το Δεσπότη, αφού ο ίδιος δεν ορκίστηκε στο Δία και  αφού ο Δεσπότης μπερδεύτηκε.....!!!


 . .


Ως τελευταίο βίντεο παραθέτουμε ολόκληρη τη συγκέντρωση για τα εγκαίνια του γραφείου του Σώρρα στην Κοζάνη (4ωρης διάρκειας) που φαίνεται η συμμετοχή του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού. Η συμμετοχή του Δημάρχου φαίνεται από το 31.00 και μετά.


Θα απαντήσει ο κ. Δήμαρχος;

ai-vreS

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τώρα δήμαρχε ξανά πες στη Τατιάνα ότι δεν ορκίστηκες

Ανώνυμος είπε...

είναι πολλά τα πρόβατα, μπεεεεεεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις γιουσουφάκια του alfa και της μασονίας δεν ντρέπεστε πλέον να εκτίθεστε έτσι. Είστε δυστυχώς απόγονοι όχι Ελλήνων.
https://www.youtube.com/watch?v=PtIoT4qkW2w
Ρε σεις άντε κι ήταν όλα ψέματα θα σας άρεσε που δεν θα απελευθερωνόταν ποτέ η χώρα με τα μνημόνια που της έχωσαν αυτοί που εσείς στηρίζετε;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκκλησίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό “666″ που αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου… μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανα, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.
Ο άνθρωπος στην γη για να δημιουργηθεί η δομή μας είναι ο άνθρακας 12. Ο άνθρακας 12 έχει 6 νετρόνια 6 ηλεκτρόνια 6 πρωτόνια. Όταν έχεις άλλη σύνθεση από τα 6 6 6 έχεις άλλο υλικό. Σε όλο τον πλανήτη όλα τα υλικά αέρας νερό γη άνθρωποι ζώα τα πάντα έχουνε τρία πράγματα στο άτομό τους. Όταν σπάμε το άτομο γύρο από τον πυρήνα περιστρέφονται πάντα νετρόνια ηλεκτρόνια πρωτόνια τίποτε άλλο. Το ατσάλι έχει περισσότερα ηλεκτρόνια πρωτόνια και νετρόνια ο αέρας λιγότερα το νερό περισσότερα σύμφωνα με την πυκνότητα. Ο άνθρωπος για να υπάρχει άνθρωπος έχει πάντα 6 πρωτόνια 6 νετρόνια 6 ηλεκτρόνια. Εσείς ρε είστε ο αντίχριστος ο άνθρωπος είναι το 666 που όλα τα ζώα μας έχουν τρελάνει. Οι άνθρωποι είναι το 666 εάν δεν έχεις 6 ηλεκτρόνια 6 πρωτόνια και 6 νετρόνια δεν είσαι άνθρωπος είσαι κάτι άλλο ένα άλλο υλικό. Και ο άνθρωπος θέλει αρχηγό ένα ζώο κρεμάστε το όπου το βγείτε εμείς είμαστε οι 666 ρε που οι γαμώ θρησκείες μας έχουνε ψήσει ότι θα έρθει ο μαλάκας, κανένας δεν θα έρθει ρε!!! Εσύ έχεις το κτήνος μέσα σου γιατί εσύ τροφοδοτείς όλα αυτά τα κτήνη και συμβαίνουν αυτά και απ’ την ελεύθερη σου βούληση γίνετε. Φτάνει λοιπόν, το δούλεμα μέχρι εδώ πάρτε λοιπόν την ανθρώπινη ύπαρξη σας και σηκωθείτε επάνω, κι αυτοί φοβούνται ποιο πολύ από εσένα το φόβο τους σε έχουν μεταδώσει. Αυτά αγαπητοί μου με το 666.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ......
ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ...... ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ?? ..... ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ .... ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ???
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ???
... ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ?? ... ΓΙΑΤΙ ???
ΤΙΝΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ??? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
Τ Ε - Ρ Α - Σ Τ Ι - Ο - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ???
ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ .... Γ Ι Α Τ Ι ....

Ανώνυμος είπε...


ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΙ ΒΡΕΣ
https://www.youtube.com/watch?v=1n1qL8B1TtA

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά ο δήμαρχος πλησιάζει στο φυσικό του περιβάλλον. Παρατράγουδο στην Πανια.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΓΥΡΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΙΩΣΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙ ΒΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΨΙΛΟΝ ΤV TATIANA LIVE ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 09/01/2017
https://www.youtube.com/watch?v=t-LJs9zte0I

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΚΗΣΤΗΚΕ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αι-vres εμένα όλα σαν παραμύθια μου φαίνονται, η Τατιάνα σε ρόλο εισαγγελέα και ο Χίος σε ρόλο Defective. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=m3xOq_8chUI

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΝΑΡΑ!!!!!!!!!! ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όντως τώρα ? Διαβαζω τα σχόλια και απορώ με την βλακεια των περισσότερων. Αν είναι δυνατόν. Το παραλήρημα είναι απίστευτο. Ανοίξτε τα μάτια σας . Έχουμε γίνει ρεζίλι σαν δήμος με αυτό το τσόκαρο που έχουμε για δήμαρχο. Ο τύπος τελικά εκτός από γελοίος είναι και ψεύτης. Τα βίντεο μιλούν από μόνα τους. Τον δικαιολογούν κιόλας μερικοί. Ίδια ζώα είστε

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, κρίνοντας από τα σχόλια, δε μου φαίνεται περίεργο που έχουμε αυτό το σούργελο για κεφαλή του τόπου μας. ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορούν ψεκασμένοι (παντού) δίπλα μας!

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος ειναι κυριος και πολυ ψαγμενος. θα ριχνει αλατι ιμαλαιν στους δρομους

Ανώνυμος είπε...

Pos ginete apo kathe xorio na iparxei kai apo ena blima ....

Ανώνυμος είπε...

εμάς μας καλύπτει ο δήμαρχος 12 12

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις για αυτό που συμβαίνει: Η πρώτη είναι η προφανής, άτομα αγράμματα και ακαλλιέργητα εύκολα τα εξαπατούν. Η δεύτερη περίπτωση είναι η χειρότερη μιας και μιλάμε για γεράκια που έχουν χρέη κλπ και μιας και δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν ρισκάρουν με τέτοιες ανοησίες πέρνοντας στο λαιμό τους και τους κακομοίρηδες της προηγούμενης κατηγορίας και κάποιες φορές (βλέπε Σαμαρά/Τσίπρα) και όλη τη χώρα μαζί στην κατρακύλα...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα γίνω συχνός πελάτης του Ai-Vres
Τρομερά τα σχόλια αχαχα
Κάτσε να γράψω και εγώ την θεωρεία μου για το 6-6-6
Δώστε Βάση είναι πολύπλοκο για να το κατανοήσετε.
666 = 3 εξάρια
6 / 2 = 3
Δηλαδή το 3 προήλθε από από την διαίρεση του 6 με το 2
Άρα έχουμε το ( 3 ) και το ( 2 ) αφού το 6 διαιρέθηκε και δεν υπάρχει…
Συμπέρασμα???
Θα μας κάνει τα τρία Δυο …..
Troll lol lol lol
Btw . Αύριο 4:20 μμ θα ψεκάσουν :D

Το Προφίλ μας