Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αλέξης μάς αποκάλυψε πως ξεκίνησε ο μεγάλος… έρωτας με τον Πάνο!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Νίσυρο και για να στηρίξει τον κυβερνητικό του εταίρο τον Πάνο Καμμένο, αφού επιδόθηκε σε μια σειρά από κυριολεκτικά «αποθεωτικά» λόγια για τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ, ενώ αποκάλυψε πως ξεκίνησε η γνωριμία τους, που έφτασε μέχρι τον… κυβερνητικό γάμο!
Έτσι, λοιπόν, στη διάρκεια της ομιλίας του από το ακριτικό νησί, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «είχα ξαναέρθει στο νησί σας φοιτητής, με σκηνή και σλίπινγκ μπαγκ. Τότε συνάντησα και τον Πάνο Καμμένο για πρώτη φορά».

Όπως αποκάλυψε ο Αλ. Τσίπρας, «τότε ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά, με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και τον θεωρούσα μπούλη και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ζεστός άνθρωπος και είχε εξαιρετική λαϊκή αποδοχή».
Τόνισε επίσης ότι «παρά τις σημαντικές διαφορές μας, με τον Πάνο Καμμένο έχουμε μια κοινή έγνοια και στόχο: Θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά».
 http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου