Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Συλλογή Διηγημάτων "Η Βασιλική" από τον Γιώργο Καραγιώργο

Με το ψευδώνυμο Γιώργος Λέκκας, ο συμπολίτης μας Γιώργος Καραγιώργος εξέδωσε τη συλλογή διηγημάτων του "Η Βασιλική" από τις εκδόσεις Παρέμβαση.
Ευχόμαστε "καλοτάξιδο" το βιβλίο σου!
Με τα λόγια του συγγραφέα:
"Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,
σήμερα έχω τη Χαρά να παρουσιάζω μία άλλη -ίσως για τους πολλούς άγνωστη - πλευρά μου έτσι όπως "υποστασιοποιείται" με την άρτι αφιχθεί σα από το τυπογραφείο συλλογή διηγημάτων μου " Η Βασιλική " των εκδόσεων Παρέμβαση.
Πρόκειται για ιστορίες που αναπτύσσονται σε ομόκεντρους κύκλους και αγκαλιάζουν κυρίως το πρόσωπο της Βασιλικής έτσι όπως αυτό αναδύεται από το περιβάλλον του Μύθου.
Η Βασιλική γράφτηκε προγενέστερα της "Κρίσης" σε μία εποχή την οποία εγώ προσωπικά θεωρούσα ως πραγματική " Εποχή κρίσης ".
Να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες στον συγγραφέα κ. Β.Π. Καραγιάννη ο οποίος αναγνώρισε την ανάγκη " Η Βασιλική " να βγει από το συρτάρι και να λάβει Υπόσταση ( Με τη Βυζαντινή σημασία του όρου! ).

Πιστεύω ότι θα υπάρξει ενημέρωση για τυχόν παρουσιάσεις .(Υπάρχει συζήτηση τα έσοδα του βιβλίου να διατεθούν για συντοπίτη μας που δοκιμάζεται στη ζωή…)


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιώργο.Καλοτάξιδο...

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο, συγχαρητήρια για την κυκλοφορία του βιβλίου σου. Εύχομαι να σημειώσει εκδοτική επιτυχία. Είναι προφανές ότι όταν έρθω στα Σέρβια θα το προμηθευτώ.Ομολογώ ότι δεν γνώριζα το συγγραφικό σου ταλέντο και με εξέπληξες ευχάριστα. Συγχαρητήρια και πάλι. Θεοδόσης Μακρυγιάννης

Το Προφίλ μας