Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με το τμήμα AHEPA Κοζάνης

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών επισκέφθηκε το τμήμα   AHEPA  της Κοζάνης προκειμένου να δηλώσει την στήριξη του στην ενέργεια της Συμπαραστάτριας του Πολίτη
και της επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών Σημανδράκου Ευάγγελου να ενισχύσει την βιβλιοθήκη των φυλακών συλλέγοντας βιβλία για τον σκοπό αυτό.
Αποτελεί βασική αρχή της οργάνωσης η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο γι΄ αυτό και συμφωνήσαμε να υπάρξει συνεργασία με την Π.Ε. Γρεβενών σε θέματα ευρύτερης σημασίας.
  Επίσης ανταλλάχτηκαν απόψεις και συμφωνήθηκε η συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη  της Π.Ε. Γρεβενών Σημανδράκου Ευάγγελου και των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να διευκολυνθεί η προσφορά, από το τμήμα   AHEPA  της Κοζάνης, ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά σε καταλύματα της περιοχής Γρεβενών.
Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τα μέλη των ΑΗΕΠΑ για την πραγματοποίηση του ετήσιου Πανελλαδικού συνεδρίου των ΑΗΕΠΑ  το οποίο θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Μαΐου 2017 στην Δυτική Μακεδονία με επίκεντρο την πόλη της Κοζάνης.
Τα μέλη των ΑΗΕΠΑ επισήμαναν την σημαντικότητα αυτού του συνεδρίου για την περιοχή μας και ο κ. Σημανδράκος ανταποκρινόμενος με τη σειρά του δεσμεύτηκε στην όποια διευκόλυνση για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου.
          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                          Καψάλης Βασίλειος                                               Τράγιας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου