Ο Καιρός: Διακοπή νερού στα Σέρβια. Έπεσε ο Μπιτζινίσιος;

Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Σύλλογος Γυναικών Πλατανορεύματος ΟΛΥΜΠΙΑ: εκδήλωση την Κυριακή 4/12 & παράσταση μπαλέτου Καρυοθαύστης

 O Σύλλογος Γυναικών Πλατανορρεύματος "ΟΛΥΜΠΙΑ" στηρίζει τις χειροποίητες δημιουργίες των γυναικών. 
Η Σοφία Μπαλτατζίδου μας προσκαλεί στην έκθεση των χειροποίητων καλλιτεχνικών δημιουργιών της στην εκδήλωση που διοργανώνεται στο κατάστημα «Traffic» στο Πλατανόρευμα, την Κυριακή 4/12 και ώρα 5:30μ.μ.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης η Nikoleta Karanatsiou η Χατζίδου Μένη - Flos Jnj - Φλώρα Χατζίδου, η Βαρταλά Μαίρη - https://www.facebook.com/profile.php?id=100012349263933, η Efi Zigouriκαι η Ολυμπία Γεωργανάκη - OLYMPIA NATURAL HANDMADE COSMETICS με τις δημιουργίες τους.
(η έκθεση είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει.
Τηλ. επικοινωνίας 6972543725 για συμμετοχές με τις δημιουργίες σας επικοινωνήστε σε εύλογο χρονικό διάστημα λόγω περιορισμού του χώρου)
Με τη στήριξη του Συλλόγου Γυναικών Πλατανορεύματος "ΟΛΥΜΠΙΑ"
 « Ο Καρυοθραύστης »
Την Πέμπτη 8/12 διοργανώνουμε εκδρομή για την Παράσταση Kλασικού Μπαλέτου από τα Κρατικά Μπαλέτα Μόσχας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης.
Για συμμετοχές επικοινωνήστε με το Σύλλογος Γυναικών Πλατανορρεύματος 'Ολυμπία' και στο τηλ. 6975538639 (κα. Φούντογλου Γεωργία). Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ

Για παιδιά: 10 ευρώ
Τιμή για τη μεταφορά (λεωφορείο) : 3 ευρώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου