Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Λειτουργία των σχολείων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού για την Παρασκευή 2/12/16 - ανακοίνωση του Δήμου

Με αποφαση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, τα σχολεία στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, θα λειτουργήσουν ως εξής: 
Στις ΔΕ Καμβουνίων, Λιβαδερού και Σερβίων όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα 
Με μία ώρα καθυστέρηση αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν και τα ανάλογα δρομολόγια των λεωφορείων

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο.. τα σχολεία παρέμειναν κλειστά για 2 ημέρες και πιστεύετε ότι το σχολείο θα είναι σε θέση να θερμανθεί;Δεν γίνεται υα τα παιδιά μας να μείνουν για 7 ώρες σε ένα τέτοιο περιβάλλον

Ανώνυμος είπε...

Ας παραμείνουν και αύριο κλειστά.. οι θερμοκρασίες είναι ακόμη πολύ χαμηλές και υπάρχει παντού πάγος

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ?ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αδύνατον.. Υπάρχει πάγος παντού

Ανώνυμος είπε...

Ας παραμείνουν και αύριο κλειστά

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολεια να παραμεινουν κλειστα, με τι πετρελαιο θα θερμανθουν?

Ανώνυμος είπε...

Αύριο θα είναι ακόμη πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες και το σχολείο δεν έχει ανοιχτεί εδώ και 2 μέρες

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση με τέτοιες θερμοκρασίες δεν γίνεται μάθημα εξάλλου και οι καθηγητές από αλλά μέρη θα τους είναι πολύ δύσκολο να μετά κινηθούν με τα αυτοκίνητα τους και αν λείπουν θα έχουν κενά οπότε καλύτερα να μείνουν κλειστά και αύριο κυρίε Δημαρχε και κοίταξα και τις θερμοκρασίες και πάλι θα είναι χαμηλές και θα είναι πολύ δύσκολο να θερμανθει το σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή! Οι δρόμοι βρίσκονται σε άθλια κατασταση, τα σχολεία δύσκολα θα θερμανθούν τόσο γρήγορα! Το γεγονος οτι οι θερμοκρασίες ανέβηκαν λίγο δεν σημαίνει οτι δεν εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα χαμηλες! Το καλυτερο είναι τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και αύριο οι συνθήκες θα είναι άθλιες!

Ανώνυμος είπε...

k.dimarxe min ta klinis giati emis i mathites den mporoyme na vroyme karekla sta kafe giati kathonte i daskali ke i kathigites.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε δημαρχε αν ειναι δυνατον να μεινουν ανοιχτα τα σχολια για 6ωρες με τα παιδια μεσα να παγωνουν

Ανώνυμος είπε...

θα ψωφισουν τα παιδιά από το κρύο αύριο μπράβο στον κύριο δήμαρχο

Unknown είπε...

Τα σχολεία να παραμένουν και αύριο κλειστα

Panagiotis Papazoglou είπε...

Δημαρχε τα σχολεια κλειστα θα ψωφησουμε από το κρύο

Ανώνυμος είπε...

Κυριε δημαρχε..η αποψη μου προς την αποφαση σας..ειναι λιγο αρνητικη..θα μπορουσατε..να μην ανοιξετε..διοτι και παραπανω αποψεις εχουν δικιο..τα παιδια θα ψοφισουν μεσα στο σχολειο..και επισης θα εχει πολυ παγο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε
Σας γράφω αυτο το σχόλιο εκ μέρος όλης της παρέας γυναικών που συγκροτούν την γειτονιά μου! Με αφορμή την απόφαση σας για μη κλείσιμο των σχολείων θα ήθελα να τοποθετηθώ και να εκφράσω την άποψη μου δίνοντας αρνητική άποψη στην απόφαση αυτήν! Ο καιρός είναι πολικός και ο δρόμος παγωμένος όποτε τα παιδιά καλύτερα θα ήταν να μείνουν στην ζεστασιά των σπιτιών τους και των καφετεριών
Με πολύ αγάπη η κ.Κατινα

Ανώνυμος είπε...

Κλειστά και αύριο, το πρωί θα έχει παγετό. Θα υπάρξουν ατυχήματα για τα παιδιά που έρχονται με τα πόδια..Πόσο μάλλον για τα παιδιά που μεταφέρονται με λεωφορεία..Υπάρχει πάγος που δεν έλιωσε..Κύριε Δήμαρχε ας παρθεί μια λογική απόφαση..Είναι αδύνατον οι αίθουσες να θερμανθούν εφόσον 2 μέρες ήταν κλειστά..Τα παιδιά μας γυρνάνε από το σχολείο και μας κάνουν παράπονα ότι έχουν αρρωστήσει,κρυώνουν και τα καλοριφέρ ανάβουν μόνο στα διαλείμματα..Απαράδεκτο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δημαρχε έχετε περάσει από τα πάνω χωρία λιαβαδερο ελατή και τα άλλα χωριά έχει ακόμα χιόνι και έχει γίνει πάγος το χιόνι είναι πάρα πολύ δύσκολο η μετακίνηση σας παρακαλώ κύριε κλείστε το σχολείο είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα το σχολείο δεν θα θερμανθει καθόλου εδώ και 2 μέρες είναι κλειστό ποιος ο λόγος να πάνε μες το κρύο με βαθμούς υπό το μηδέν και παρακάτω από το μηδέν οπότε χίλιες φορές κλειστό.

Unknown είπε...

Τα σχολεία να παραμένουν και αύριο κλειστα

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κυριε Δημαρχε δεν θέλω να γράψω πολλά γιατί δεν θα πω κάτι διαφορετικό από όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα. ..θα ήθελα να πω όμως αυτό ..Σε περίπτωση ατυχημάτων και σε περίπτωση που κάποιο παιδί πάθει κάτι θα αναλάβετε εσείς την ευθύνη? ?

Ανώνυμος είπε...

Έλεος!!!!! Δε θα πάθουν και τίποτα τα καλομαθημενα σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεπαγιασουν αυριο τα παιδια. Καλυτερα να παραμεινουν και αυριο κλειστα σε ολο το δημο.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπής πράγματα κύριε Δήμαρχε... Μου φαίνεται δεν βγήκατε απο το ζεστό σας το γραφείο για να δείτε τι στα αλήθεια συμβαίνει. Ξυπνήστε πριν να είναι πλέον πολύ αργά

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για βελβεντο τη γινεται

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι οι περισσότεροι κύριε δημαρχε πιστεύουν ότι ή λειτουργία των σχολείων αύριο θα είναι σχεδόν αδύνατη καθώς μετά από δύο συνεχόμενες μέρες χωρίς να λειτουργήσει ή θέρμανση δεν μπορεί να ξεπαγιασουν τα παιδιά με θερμοκρασίες χαμηλότερες των -5 βαθμών προσπαθώντας να κάνουν μάθημα. Λάβετε λοιπόν τα απαραίτητα μέτρα !

Ανώνυμος είπε...

Για Βελβεντό θα βγειτε το πρωι στα μπαλκονια να δειτε στο καμπαναριο σας. Αν βγαίνει μαυρος καπνός να στειλετε τα παιδια στα σχολεια. Αν βγαινει ασπρος στείλτε τα στον Παπαράκο.

Ανώνυμος είπε...

Αν βγενει κοκκινος;

Ανώνυμος είπε...

Ας μείνουν κλειστά και αύριο θα έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί. Τα μισά παιδιά θα είναι άρρωστα την επόμενη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτοι ειστε!Τα σχολεία δεν ειναι σε θεση για να ανοίξουν!Εχει πολυ κρύο και ειναι επικυνδινο για τα παιδια απο μακρινά χωρια!Πολλοι γονείς έχουν αποφασίσει οτι δε θα τα στείλουν σχολειο!Να δω τι θα κάνετε!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΚΎΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΊΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ Η ΟΧΙ ΌΧΙ ΟΠΩΣ ΣΉΜΕΡΑ

Το Προφίλ μας