Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Πάνω από 200.000 ευρώ, το χρέος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

Ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, το χρέος  στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα  με δηλώσεις στην ΕΡΤ  Κοζάνης , του Προέδρου του Κέντρου Γιώργου Ευρενιάδη.
«Το ύψος του χρέους παραμένει στα ίδια επίπεδα, με αυτό που παρέλαβε η τωρινή διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου που λειτουργεί στα Κοίλα Κοζάνης» επεσήμανε ο κ. Ευρενιάδης,
υπογραμμίζοντας ότι «αυτό το μεγάλο χρέος, προκύπτει  από τους ισολογισμούς  του 2008 και μετέπειτα», όπου «πάρα πολλά έξοδα του Κέντρου αφορούν μισθώματα για Εκθέσεις».
Είναι χαρακτηριστικό ότι «από 55 έως 60  χιλιάδες ευρώ,  ανέρχεται ετησίως το κόστος των Εκθέσεων που σήμερα  λόγω των μισθώσεων δίνονται σε εργολάβους, κάτι που θα μπορούσε να μην υφίσταται,  εάν είχε αγοραστεί τα προηγούμενα χρόνια ο αναγκαίος εξοπλισμός για τις Εκθέσεις, για τον  οποίο τον περασμένο Ιούλιο η Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 73.000 ευρώ».

Ο κ. Ευρενιάδης τόνισε ότι με έσοδα του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής  Μακεδονίας , αντιμετωπίστηκαν σοβαρές κατασκευαστικές ανάγκες του Κέντρου και ανέφερε μάλιστα ότι «μόλις ανέλαβε η τωρινή διοίκηση, διέθεσε 20.000 ευρώ για την αποκατάσταση του μετασχηματιστή»
«Όσοι συμπεριλαμβάνονται στους εταίρους του Εκθεσιακού Κέντρου, πρέπει να μπορούν να στηρίζουν το Κέντρο και να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους», σημείωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Ευρενιάδης, επισημαίνοντας ότι «υπάρχει ένα έλλειμμα συνεργασίας με τον Δήμο Κοζάνης που πρέπει να αντιμετωπιστεί» , ενώ υπάρχει σημαντική στήριξη και καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας και την ΑΝ.ΚΟ Α.Ε»
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου