Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ο Σώρρας, οι δήμαρχοι και οι…απορίες!

του Παναγιώτη Πλιάτσιου, Πρωινός Λόγος, 24/10/2013
Tο απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό και κεντρικό καφέ της Κοζάνης συγκεντρώθηκαν καμιά πενηνταριά οπαδοί του γνωστού Αρτέμη Σώρρα και της «ομάδας» του, οι οποίοι αλληλοενημερώθηκαν για τη νέα προσπάθεια του τελευταίου περί της εκστρατείας…χρηματοδότησης Δήμων της χώρας, προκειμένου και να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, αλλά και να προχωρήσουν στην κατασκευή και… μεγάλων έργων! Παράλληλα, και στην Κοζάνη, οι ίδιοι φανατικοί, σε βαθμό παροξυσμού, οπαδοί Σώρρα, τόσο στον «Νιάμερο» της πόλης, όσο και στη συνέχεια, στον κεντρικό πεζόδρομο, επιχείρησαν να πείσουν πολίτες της περιοχής να υπογράψουν σε ένα έντυπο, υπέρ της «προσπάθειας» του «Μεσσία» Σώρρα να δώσει τη χώρα, με τα περίφημα, πλέον, 600 δις του.

Στο θέμα αναφέρθηκε, μέσα από τη «Γνώμη» και τον «Πρωινό Λόγο», και ο γράφων, πριν μερικές εβδομάδες, προκαλώντας, ειδικά μέσω διαδικτύου, την οργή φανατικών φίλων του Αρτέμη Σώρρα από…κάθε γωνιά της χώρας! Χθες, λοιπόν, η καλή συνάδελφος του protagon.gr Χριστίνα Ταχιάου, η οποία ειδικεύεται στη συγγραφή άρθρων σχετικά με «μύθους-τέρατα» της χώρας που λέγεται Ελλάδα αποφάσισε να ασχοληθεί με το ίδιο θέμα, υπό τον τίτλο «Σώρρα προχώρα, σε θέλει όλη χώρα». Και γράφει:
«Η περιφέρεια είναι πεδίο δόξας λαμπρό για τον Σώρρα, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν προσεγγίσει δημοτικούς άρχοντες, στους οποίους τάζουν χρηματοδοτήσεις. Μιλάμε για αμύθητα ποσά, αρκεί να γίνει ένα πληρεξούσιο από το δημοτικό συμβούλιο ώστε «οι ευεργέτες» να εισπράξουν τα μυθικά ποσά για λογαριασμό των δήμων! «Εσάς σας αναλογούν 4 δισ.!» είπαν στους εμβρόντητους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Σκύδρας του νομού Πέλλας, για παράδειγμα. Σε σημείο να πέσει χοντρό γέλιο, όπως και σε πολλούς, ακόμη, δήμους.
Οι «ευεργέτες» ισχυρίζονται ότι έχουν μαζέψει 50 εξουσιοδοτήσεις από δημοτικά συμβούλια κι είναι έτοιμοι να αρχίσουν να σηκώνουν λεφτά για να τα αποδώσουν στους δήμους. Έχουν τάξει γιοφύρια και δρόμους, θάλασσες και ποτάμια, μεταλλεία και ορυχεία, σχολεία και ΚΑΠΗ, ό,τι θέλει ο καθένας.
Ο βουλευτής Πέλλας και δημοτικός σύμβουλος Σκύδρας Ιορδάνης Τζαμτζής κατέθεσε στις αρχές Οκτωβρίου ερώτηση στη Βουλή προς του Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης σχετικά με τον οργανισμό και τα χρήματα που επικαλείται ο κ. Σώρρας, καθώς και με τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν εάν αποδειχθεί ότι πρόκειται περί προσπάθειας εξαπάτησης του δήμου του. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί απάντηση.
Στο μεταξύ, ο Σώρρας και οι συν αυτώ οργώνουν τη χώρα. Επιστρατεύουν διάφορους ντόπιους και γνωστούς γνωστών των δημάρχων και των αντιδημάρχων. Είναι άγνωστος ο αριθμός όσων έχουν υποκύψει στα θέλγητρα του Σώρρα. Ο κ. Τζαμτζής υπολογίζει ότι 5 δήμοι έχουν υπογράψει. Όπως το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αμοργού που που έλαβε ομόφωνη απόφαση και εξουσιοδότησε τον Αρτέμη Σώρρα να φέρει χρηματοδότηση με τη μορφή άτοκου δανείου για 50 χρόνια. Μάλιστα, ο δήμαρχος μας θυμίζει τη γνωστή ρήση «δεν είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει Θεός αλλά δεν μας πειράζει να ανάβουμε ένα κεράκι πού και πού» λέγοντας ότι «τους εξουσιοδότησα μεν, αλλά είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό.».
Υπάρχουν κι εκείνοι που βλέπουν τα πράγματα λίγο πιο απλά. Για παράδειγμα, δημοτικός άρχοντας που συναντήθηκε με τον Σώρρα και την κουστωδία του, μου είπε: «Με το που είδα τις φάτσες, ήθελα να φύγω τρέχοντας. Του Σώρρα του λείπουν τρία δόντια. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις να πουλήσεις δισ. και να μη φτιάχνεις τα δόντια σου;».
Δε γνωρίζουμε εάν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας (στον οποίο ήδη έσπευσε τοπικός φίλος του Σώρρα) θα συναντηθεί ποτέ με τον εν λόγω κύριο. Και αν θα διατυπώσει ανάλογες απορίες. Ξέρουμε όμως καλά πως, δυστυχώς, στη σημερινή Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που είναι πρόθυμοι να πιστέψουν τον κάθε μορφής υποτιθέμενο «Μεσσία». Είτε λέγεται Σώρρας, είτε Τσάκας…

26 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΕΡΠΕΤΟΥΛΗ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ!!!Ο ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!!

ai-vreS είπε...

Μην ξεχνάς κι εμάς που αναδημοσιεύουμε. Δεν είμαστε ερπετούλια κι εμείς;;;;

Unknown είπε...

ΕΡΠΕΤΟΥΛΗ ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΕΙΣ;;;;σΕ ΚΑΛΕΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΡΕΓΓΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΡΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ {ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ}!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΡΠΕΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΙΟ ΓΛΟΙΔΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑ

ai-vreS είπε...

Σύγχιση (και εκνευρισμό) διακρίνουμε για το σε ποιον απευθύνεσαι... δεν πειράζει. Συγχωρείσαι γιατί είσαι φαντασιόπληκτος!

Unknown είπε...

επειδη δεν ειχαν μπει αμεσος τα σχολια και ειχα την εντυπωση πως διαχειριζεται την σελιδα ο πλιατσιος αναφερομουν σε αυτων....τωρα και για εσας που δεν σας ξερω θα πω,πως οκ!!!αναδημοσιευσατε ενα αρθρο...οφειλετε να βγαλετε και την αλλη πλευρα...το συγκεκριμενο ειναι μια λασπολογια...και ανα ειναι αληθεια οφειλετε να το πατε το θεμα στον εισαγγελεα...ο διαδικτυακος πολεμος δεν οφελει το εθνος οτι στοιχεια εχετε στην δικαιοσυνη..απλα πραγματα αλλα επειδη δεν παιζουν στοιχεια το χεσατε το πραγμα και πιασατε τα δοντια του Σωρρα!!κακομοιριδες!!!!!!Καντε σωστα την δουλεια σας!!!Των πλιατσιο του εκανα πανω απο 10 προσκλησεις να παραβρεθει στην εκδηλωση που ειχαμε στην κοζανη εκει θα μπωρουσε να ρωτησει οτι ηθελε...προτιμησε να ριξει λασπη απο μακρια!!!αυτο κι αν ειναι ερπετο!!!!

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΜΕΚΕΔΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ .ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ "ΗΡΩΕΣ "ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΖΕΛΙΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!ΣΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΩ..Ο ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

"ΑΥΤΟΙ" ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜ...ΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΑΧΡΙΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΩΛ...ΑΚΙ ΤΟΥΣ , ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΒΕΖΕΛΙΝΗ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑ...ΚΑ ΤΙ ΘΕΣ ΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών"

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!!...........
http://www.youtube.com/watch?v=5YDK76N7rNI

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
9:45 π.μ.
...ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ,ΤΙ ΘΕΟΣ ΛΕΩ, ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!!!
ΑΡΕ Π...ΝΙΤΣΕΣ !!!!!!

nerofis είπε...

Αντε τυχεράκηδες, θα σας δώσω μιά αποκλειστικότητα. Πράγματι λείπουν 4 δόντια μπροστινά από τον κ.Σώρρα ( και όχι 3 ). Τα έβγαλε όμως για να εμφυτευσει κυνόδοντες λεόντων γιά να μπορεί πιο ευκολα να ξεσκίσει τα τόσα ανθελληνικά τσακάλια έχουν κατακλύσει την πατρίδα μου.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς του aivreS επειδή συνεχίζετε να είστε Ανθέλληνες σας δίνω πάλι την τελευταία μου απάντηση.
Οι απόψεις μου περί Σώρρα αμφισβητήθηκαν λόγω της αδυναμίας σας να παρατηρήσετε τα συστήματα τα οποία όχι μόνο θα μπορούν να είναι ικανά να χρησιμεύσουν για το καλό της ανθρωπότητας αλλά και για το καλό ύπαρξης γνώσης, αξίας, αιτίας, γλώσσας και του νου. Η λέξη φιλοσοφία ετυμολογικώς είναι σύνθετη και προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό φιλείν (αγαπώ) και τη λέξη σοφία, δηλαδή αγάπη για τη σοφία. Η φιλοσοφία μάς ανοίγει νέους δρόμους και αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα που πιθανώς ξεπερνούν τις ανθρώπινες γνωστικές δυνατότητες, βοηθώντας στη διερεύνηση των ορίων της ανθρώπινης σκέψης, ακόμα και όταν δεν φτάνει σε κάποιο αποτέλεσμα ο επαγωγικός της προβληματισμός. Δεν θα ήταν λάθος να πούμε το παραμύθι με τις 4 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ή ο Μεσσίας Σώρρας από το να προβληματιστούμε ή να αφυπνιστούμε. Ηθική ονομάζεται ο τομέας της Φιλοσοφίας που διερευνά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ζει ο άνθρωπος. Έχετε εσείς να προτείνετε κάτι καλύτερο από αυτό που προτείνει ο Σώρρας και η END. Πολιτική Φιλοσοφία είναι η μελέτη των θεσμών διακυβέρνησης και των σχέσεων ατόμων με κοινότητες, όπως το κράτος. Περιλαμβάνει ερωτήματα για τη δικαιοσύνη, το νόμο, την περιουσία, καθώς και τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των πολιτών. Η Πολιτική Φιλοσοφία και η Ηθική αποτελούν παραδοσιακά αλληλένδετους τομείς, καθώς και οι δύο περιστρέφονται γύρω από το ερώτημα τού τι είναι καλό και πώς πρέπει να διαβιούν οι άνθρωποι με σκοπό τη συνεχή προαγωγή των ανθρώπινων κοινωνιών.
Αν καθίσετε και ακούσετε όλες τις ομιλίες του Σώρρα και των ανθρώπων της END τότε θα νοιώσετε τι είναι ηθική τι είναι πολιτική φιλοσοφία και τι αξιοπρέπεια και άνθρωπος. Αλλά από ότι βλέπω δεν έχετε μέσα σας τέτοιες αξίες. Οι πατέρες της Ορθοδοξίας μας λένε ότι δεν φτάνουν όσα χαρίσματα κι αν έχεις για να κερδίσεις τον παράδεισο αν δεν έχεις το χάρισμα της διάκρισης. Και από ότι βλέπω εσείς του aivreS δεν το έχετε…… Σάκης Θ.

Ανώνυμος είπε...

μικρά πουσταράκια δεν κάνεται ανάρτηση σχολίων

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνετε ανάρτηση των σχολίων μου θα σας αναφέρω στον Ματαθία

ai-vreS είπε...

Πολύ μας διασκεδάζετε πάντως εσείς οι ...Σωρραίοι. Εν έτει 2013, ότι θα υπήρχε κάποιος που θα πίστευε τέτοιες απίθανες μαλακίες δεν το φανταζόμασταν ποτέ! Άντε βρε και με οικόπεδα στο φεγγάρι σας ευχόμαστε, με τα 600 δις. Να σας πάρει από ένα ο Σώρρας για να απαλλαγούμε από σας!

ai-vreS είπε...

8.12 θα μας κάνεις τα τρία δύο.... και το μακρύ κοντό

A propos: ποιος είναι ο .... Ματαθίας;;;;

Ανώνυμος είπε...



θα παρακαλουσα τον κο σωρρα να μας δωσει καταρχην απο δεκα χιλιαδες ευρω.
μετα παρακαλω εαν θελει να δωσει 1 δις μονο ωστε να αγορασει το ΣΥΝΟΛΟ των μμε της χωρας.
κατοπιον βγαινει και πρωθυπουργος εαν θελει και ξοφλαει τα παντα.

απο την αλλη ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι μπαινετε στην διαδικασια να πεισετε τους οπαδους του οτι ειναι απατεωνας.
η πιστη ειναι μεταφυσικο θεμα οχι θεμα λογικης ή επιχειρηματων
αλλος πιστευει οτι καποιες εικονες δακρυζουν, αλλος οτι ο τσακας εχει δις απο εμιρηδες, αλλος οτι ο σωρρας εχει 600 δις.

προσωπικα, καθως ειμαι οικονομολογος/ φοροτεχνικος και εχω ασχοληθει με το θεμα δεν μπαινω καν στον κοπο να επιχειρηματολογησω. Ειναι τοσο αστεια και απιθανα ολα οσα ισχυριζεται και τοσο εναντια στην κοινη λογικη που απλα καλεισαι να επιχειρηματολογησεις οτι το βραδυ σκοτεινιαζει

ΕΥΓΕΝΙΟΣ είπε...

Η μεγαλύτερη ανισότητα είναι να εξισώνεις όλες τις ανισότητες , είπε ο Αριστοτέλης.
Δεν είναι δυνατό το link μυαλών-εμπειριών-ψυχολογιών .
Ούτε φυσικά να φωνάξεις τον "σκύλο" από το απέναντι πεζοδρόμιο κ να του μάθεις μαθηματικά. Για άλλα είναι " προγραμματισμενος "
Ο καθένας αισθάνεται ασφαλής σε έναν δικό του κόσμο κλεισμένος , τον θεωρεί σωστό, κ αποφεύγει την φιλοσοφηση των πραγμάτων , την αλήθεια , τον πραγματικό διάλογο .
Τις άξιες-"αξίες"-άξιους , είναι στην αρνητική μας φύση να τις εξισώνουμε , βρίσκοντας ενα άσχετο λόγο , μια λεπτομέρεια που παρατηρούμε πάνω τους κ έτσι αυτόματα αισθανόμαστε ανώτεροι κ φυσικά ότι εμείς "έχουμε δίκιο" , γιατί π.χ ο καθηγητής "κατουρούσε στραβά",εμείς όχι .
Σίγουρα αισθανόμαστε όμοιοι , καλύτεροι, γόνοι μιας ανώτερης διάνοιας , στις ελεύθερες διαδρομές της άρνησης, πιθανόν κ για τον λόγο ότι κάποιο θέμα θα το διαβάσουν πιο πολύ, θα το προσέξουν, θα προσέξουν κ μένα μεγαλώνοντας τον δείκτη επισκεψιμοτητας , θα ασχοληθούν μαζί μου (αυτοί το ξέρουν? )
Ίσως αναβαθμιζομαστε σαν ένας καλός Photoshop User που γνωρίζει να πηγαίνει στα Images και να κάνει Flettern Images εξισώνοντας τα πάντα ?
Ένα πολύ απλό επικοδομητικο βήμα θα ήταν , να παρακαλεσουμε κ καλέσουμε μια σοβαρή γενναία κυρία Δημοσιογράφο , την κ Αννα Δαβιτη, που είχε την τόλμη να πάει παραπέρα κ να ασχοληθεί σαν πραγματική Λειτουργός, όχι σαν επαγγελματιας παπαγαλάκι,
http://www.youtube.com/watch?v=QwcJfCXKDIg
να μας κάνει την τιμή, μαζί με σένα Παναγιώτη , να σας ακούσουμε κ να κρίνουμε.
Φυσικά σε έναν πολιτισμένο διάλογο κ ενημέρωση , ανοικτο το βημα .
Τι λες το προσπαθούμε? Ελληνίδες δεν είμαστε?
Έτσι δεν το τελειώνει ο Χαρυ Κλυν στο τραγούδι του?
http://www.youtube.com/watch?v=FwSEKgR5eL0
Στην Κοζάνη φυσικά . Θα ελθουμε .
Η Αλήθεια αντέχει στο ΦΩΣ !!!

KARAMANORAS είπε...

ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΣΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ...ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΡΕΓΓΙΝΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΞΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΜΕ...ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΤΩΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΕΛΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΒΕ ΟΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΘΑΙΝΙΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΙΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΙΟ ΝΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

δεν κάνεται ανάρτηση σχολίων

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΧ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΣΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ AIVRES ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνετε ανάρτηση σχολίων υπέρ Σώρρα

ai-vreS είπε...

Τάμα το 'χετε εσείς οι Σωρραίοι να γράφετε εντελώς ανορθόγραφα - για το συντακτικό δεν συζητάμε- και με κεφαλαία έτσι; Άντε μετά να σας πάρουμε στα σοβαρα... χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Μά τι να λέμε τώρα για τα απίθανα που αναγγέλει κάθε τόσο ο Σώρρας;Εδώ έφτασε σε σημείο να πει ότι κατέχει πρωτότυπες επιστολές τού..Χριστού!ότι έχει τα συμβόλαια με τα οποία οι..Μαορί πούλησαν στόν Μέγα Αλέξανδρο την..Αμερική!!!μαζί μέ τούς Ινδιάνους..Έχει στη διάθεσή του ομόλογα όχι μόνο ΗΠΑ αλλά καί Κίνας Ρωσίας κλπ,μετρητά,μετοχές της Τ.Ανατολής,χρυσό,και ποιός ξέρει τι άλλο απ'τα οποία όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε δεί ούτε ευρώ..Η περίφημη οργάνωσή του δεν έχει ούτε γραφεία..Καί κάποιοι τον πιστεύουν ρε παιδιά!Καί μετά λένε κάποιοι ότι δέν μας ψεκάζουν!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι να λέμε τώρα γιά τα τρελά πού κάθε τόσο αναγγέλει ο Σώρρας;Εδώ έφθασε σε σημείο να ισχυρίζεται ότι έχει πρωτότυπες επιστολές του..Χριστού!ότι έχει τα συμβόλαια με τα οποία οι..Μαορί πουλησαν στόν Μέγα Αλέξανδρο την Αμερική μαζί με τους Ινδιάνους!!!ότι έχει ομόλογα ΗΠΑ,Κίνας,Ρωσίας-παρ'όλα αυτά το μόνο που έμφάνισε ήταν ένα ομόλογο του τρελοδικηγόρου Wozny-ότι έχει μετοχές,μετρητά,χρυσό και ποιός ξέρει τι άλλα,απ'τα οποία όμως δεν έχουμε δεί ούτε ευρώ..Η περίφημη οργάνωσή του δεν έχει ούτε γραφεία..κι όμως κάποιοι τον πιστεύουν ρε παιδιά!Άντε να πιστέψεις μετά ότι δεν μας ψεκάζουν...

Το Προφίλ μας