Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο Veto 91Fm και τον Ζήση Πιτσιάβα: «Στηρίζω απόλυτα την αυτονομία του Βελβεντού- Παράνομο αυτό που έκανε ο Ραγκούσης»

Την απόλυτη στήριξή του στην αυτονομία του Δήμου Βελβεντού εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή του Veto 91Fm «Επικαιρότητα Veto» με το Ζήση Πιτσιάβα, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, τονίζοντας μάλιστα πως έχει κάνει πρόσφατα δύο συναντήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη, παρουσία μελών της «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού». Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε «παράνομη» την απόφαση του πρώην Υπουργού, Γιάννη Ραγκούση, ξεκαθαρίζοντας πως το Βελβεντό πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι αυτόνομος Δήμος.

Μάλιστα ο Βουλευτής της Ν.Δ. είπε πως «είναι καλή η παρότρυνση του Περιφερειάρχη προς τους Βουλευτές αλλά σε μένα δε χρειάζεται», απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τα όσα είπε χθες ο Γιώργος Δακής περί πρωτοβουλίας για το συγκεκριμένο θέμα.
kozanimedia.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την εκπομπή δεν την ακούσαμε,αλλά γιατί Παπαδόπουλε.
Τα Καμβουνια,η Αιανή, η Σιάτιστα και οι άλλοι πρώην Δήμοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις;
Μιλάς εκ του ασφαλούς, γιατί ξέρεις ότι δεν γίνεται τίποτα και τους χαϊδεύεις τα αυτιά.
Πολιτικός με ανάστημα να σου πετύχει.
Ούτε τον Δακη δεν εμιασες που τους τα είπε Σταράτα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.46 ούτε στα Καμβούνια ξέρεις τι γίνεται και πόσο αποδεκτός είναι ο Κων/λος, ούτε στην Αιανή πως χαίρονται όταν πάει ο Μαλούτας, ούτε το πόσο συνοδοιπόροι έχουν γίνει όλοι με τις δημ. αρχές.
Όλοι ξέρουν και το είπε καθαρά για πρώτοι φορά και ο Κων/λος ότι αυτή η λειτουργία κάνει ζημιά και στο Βελβεντό και στα Σέρβια. Στο Γουέστ μάλιστα είπε ότι αν αναλάβει πρωτοβουλία το Υπουργείο και γίνουν τελικά οι δύο Δήμοι θα υπάρξει πολύ καλύτερη συνεργασία για το συμφέρον της περιοχής!!!

Ανώνυμος είπε...


Πονηρέ!!!
Τους πήρες χαμπάρι και τους δουλεύεις για να τσιμπήσεις κανένα ψηφαλάκι.

Ανώνυμος είπε...

ola ta goyroynia thn idia moyrh exoyn leei o sofos laos

Ανώνυμος είπε...

geros mpantolas!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.

Το Προφίλ μας