Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Snowguide.gr - Νέο site για την χιονοδρομία και το βουνό

Η Plan Α.Ε σε συνεργασία με γνωστούς χιονοδρόμους και ορειβάτες υλοποιεί και λανσάρει την ηλεκτρονική ιστοσελίδα snowguide.gr
Συνεπής στο ραντεβού του με τις χαμηλές θερμοκρασίες και το φρέσκο χιόνι του χειμώνα του 2012, τo snowguide.gr άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες στις 14/2/2012, από ανθρώπους των χειμερινών σπορ, για ανθρώπους των χειμερινών σπορ αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού.

Το snowguide.gr έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του ευρύτερου κοινού για καλύτερη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσα από τις εγκατεστημένες κάμερες σε όλα τα χιονοδρομικά της Ελλάδας, (αλλά και μέσα από μια σειρά ιδιόκτητες snowcams που θα εγκατασταθούν), αναφορικά με τις συνθήκες καιρού και θερμοκρασίας σε 3 διαφορετικά κομμάτια των πιστών – βάση, μέσο και κορυφή- προσφέροντας ακόμα και την δυνατότητα ενημέρωσης μέσω SMS.

Παρέχονται επίσης όλες οι απαραίτητες πληροφορίες όπως διαμονή και εστίαση σε κάθε χιονοδρομικό κέντρο, χάρτες διαδρομών και πιστών, στοιχεία επικοινωνίας και τιμών και άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Ο εναλλακτικός τουρισμός περιλαμβάνει την ορειβασία και την πεζοπορία σε όλα τα βουνά της Ελλάδας, χάρτες και καταφύγια αλλά και Εθνικά και Ευρωπαϊκά μονοπάτια και τον βαθμό δυσκολίας τους. 
http://www.snowguide.gr
Πάθος για το χιόνι και το βουνό!

Σχετικά με τη Plan A.E. 
Η εταιρεία PLAN A.E.(
http://www.plan.gr) ιδρύθηκε το 2005 με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Η επιτυχημένη πορεία της, της επέτρεψε να καθιερωθεί ως ο αξιόπιστος συνεργάτης που συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη μια επιχείρησης και της έδωσε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους τομείς όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο με το ηλεκτρονικό κατάστημα PLANTRON (http://www.Plantron.gr) όπου προσφέρει ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αλλά και στο εμπόριο τυποποιημένων τροφίμων. 
PLAN A.E
Εθνικής Αντίστασης 64, Κατσικά
Ιωάννινα- Τ.Κ.: 455 00
τηλ 
            801-300-3221       fax 26510-66668

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας