Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

«Πώς έχασα την παρθενιά μου από τον JFK»

Από το aixmi.gr
Την παράνομη σχέση του Τζων Κένεντυ με τη Μέριλιν Μονρόε την ήξερε σύμπας ο πλανήτης. Όλοι πιστεύουν ότι τη γνώριζε και η ίδια η σύζυγός του, Τζάκι, αλλά έκανε τα στραβά μάτια.Το ωραίο είναι ότι κανείς δεν πίστευε τότε ότι ο ασυγκράτητος πρόεδρος περιοριζόταν μόνο στις χάρες της Μέριλιν. Αλλά και κανείς δε διεννοείτο να τον εξευτελίσει, όπως συνέβη τρεις δεκαετίες αργότερα με τον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος χρειάστηκε να  αποδεχθεί δημοσίως την παράνομη ερωτική σχέση του με μια γραμματέα του Λευκού Οίκου.Σήμερα, έρχεται στο φως μια από τις πάμπολλες ερωτικές σχέσεις του JFK.

Η 69χρονη Μίμι Άλφορντ -ασκούμενη το 1962 στον Λευκό Οίκο- διηγείται σε βιβλίο της το πώς έχασε την παρθενιά της από τον 45χρονο τότε πρόεδρο στην πρώτη συνάντηση μαζί του!
Την είδε στην πισίνα, την έπεισε να πάει μαζί του στο κρεββάτι που κοιμόταν με την Τζάκι, και της έκανε έρωτα!
Τόσο απλά!
Έκτοτε το επανέλαβε πολλές φορές, στο γραφείο, στο μπάνιο, στην πισίνα.
Και εκείνη;
Εκείνη τον ερωτεύτηκε σφοδρά. Πώς να αντισταθεί στον ισχυρότερο άνδρα του πλανήτη ένα κοριτσόπουλο, που με ταξί πήγαινε το πρωί στον Λευκό Οίκο και με ταξί έφευγε το απόγευμα;
Εκείνος πώς της φερόταν;
Άλλοτε τρυφερά, άλλοτε «επαγγελματικά». Άλλοτε της αφιέρωνε πολλές ώρες και άλλοτε το όλο πράγμα ήταν «ξεπέτα».

Η χειρότερη στιγμή;
Όταν της ζήτησε, ξαπλωμένος σε μια ξαπλώστρα μπροστά στην προεδρική πισίνα, να κάνει στοματικό έρωτα σε ένα στενό του συνεργάτη!
Πώς αντέδρασε;
Μα, γινόταν να πει όχι σε κοτζάμ Κένεντι;
Αυτά τα ωραία γράφει στο βιβλίο της που κυκλοφορεί αύριο η γιαγιά, πλέον, Άλφορντ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας