Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

-Καστανίδης Χαράλαμπος;

Γεννήθηκε το 1956 και το 1981 ήταν ήδη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Χθες, μετά από 31 χρόνια αδιάκοπης κοινοβουλευτικής παρουσίας, ο Χάρης Καστανίδης διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ καθώς αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο.Σε μια από τις κρισιμότερες ψηφοφορίες στη νεότερη ιστορία αυτής της χώρας, ο πρώην υπουργός Καστανίδης επέλεξε το "Δ.Γ/Δ.Α". Δεν προσήλθε στη Βουλή, δεν έδειξε με την ψήφο του που θέλει να πάει αυτή η χώρα.
Ουσιαστικά ανέστειλε προσωρινά τη βουλευτική του ιδιότητα, αρνήθηκε να εκπροσωπήσει τους ψηφοφόρους του.

Ως υπουργός Δικαιοσύνης και ως υπουργός Εσωτερικών των κυβερνήσεων Παπανδρέου, έκανε ό,τι μπορούσε για να διακόψει τη δυναμική των διαρθρωτικών αλλαγών και των επιχειρούμενων μεταρρυθμίσεων.
Υπερασπίστηκε με πάθος την καταστροφική επιλογή του δημοψηφίσματος κι αμέσως μετά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση έσπευσε να "παραγοντίσει" υπέρ της Κεντροαριστεράς!

Σήμερα είναι πια εκτός ΠΑΣΟΚ. Δεν θα μου λείψει καθόλου. Η τελευταία του εικόνα είναι και η πλέον αντιπροσωπευτική. Το όνομα "Καστανίδης Χαράλαμπος" διαβάζεται στη Βουλή κατά την ψηφοφορία και κανείς δεν απαντά. Ο βουλευτής απουσιάζει κι όχι μόνο από την αίθουσα αλλά κυρίως από το μέλλον...
parapolitiki.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τολμών λέει όχι και όχι απών ή παρών. sik

Ανώνυμος είπε...

Ade na ton 8imomaste blogtzi mou, paksimadi me pikro kafe kername ston kirio kastanidi kai kourkouti ston Papandreou. Ade na xebromisoume enas enas!!!!!

YG: To Pa-sok einai edo enomeno dinato..........

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ
ΒΡΩΜΑ........

Ανώνυμος είπε...

Χάρι
Φάγαμε ΚΑΛΑ, ήπιαμε ΚΑΛΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Το λογαριασμό στο ΓΑΠ.

Το Προφίλ μας