Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού


Σας προσκαλώ σε έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων) την 6η του μηνός Φεβρουαρίου  του έτους 2012 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 14:00  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέμα:
 
Συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις για τη Δ.Ο.Υ.  και το υποκατάστημα Ι.Κ.Α. Σερβίων.
                                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     

                                                                         ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλείνει και το ΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Στον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ στείλλατε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ? μην τον ξεχάσετε και παρεξηγειθεί γιατί κατι ξέρει αυτός απο ΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήθεν πανικός και οι υστερίες του δήμου αποκαλύπτουν πολιτικές αγωνίες και ανασφάλειες. Απλά και γνωστά πράγματα, τα οποία έχουν γίνει τρομάζουν αυτούς που τα εφάρμοσαν. Το έγκλημα αυτού του τύπου, δηλαδή δεν είναι μια καινούργια και άγνωστη πρακτική για το σύστημα. Η δημιουργία χρεών, προκειμένου να λεηλατηθούν ή να ελεγχθούν κράτη και λαοί, δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Άντε και σε ανώτερα, σειρά έχει το κέντρο υγείας. sik

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ1) ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΒΑΣ ΜΠΑΚΑΝΕ 2) ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΣ 3) Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΣΙ ΜΣΛΙΣΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΕ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΗ ΑΥΤΑ . ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ . ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΖΗΛΕΥΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑΣΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΗΜΑ 8.21 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΝΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ; ΠΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι το "συμμάζεμα" του δημοσίου, για το καλό μας!
θα μαζευτούν στο Δημαρχείο για να συζητήσουν την παραμονή του ΙΚΑ και το κλείσιμο της εφορίας. Η αίθουσα θα «πλημμυρίσει» αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα για το καλό του τόπου. Όταν βγουν από τη συζήτηση θα τρέξουν βέβαια ( ευτυχώς όχι όλοι) να στηρίξουν τα κόμματα της Μαύρης συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) ώστε αυτά να συνεχίσουν το έργο τους, να φέρουν σε πέρας ότι ξεκίνησαν . Κινήσεις για τα μάτια του κόσμου μια και ξέρουν και ξέρουμε καλά ότι αν δε φύγουν όσοι εκπονούν και εφαρμόζουν τέτοιες πολιτικές και το ΙΚΑ θα έχει την τύχη της εφορίας, θα πάει και αυτή η δημόσια υπηρεσία της περιοχής στον καιάδα μαζί με την εργασία, την ανάπτυξη , τους μισθούς, τις συντάξεις. Δυστυχώς το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα ώστε να σωθεί το ελάχιστο στην περιοχή. Οι της συγκυβέρνησης Τους θεωρούν δικούς τους, και ανθρώπους «με κατανόηση» και δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί του Λοβέρδου. Τώρα μάλιστα που στηρίζει Βενιζέλο( θα τον στηρίζει βέβαια και δια του παραδείγματος, ώστε να «γλιτώσουν» κι άλλα χρήματα από δημόσιες δαπάνες για καλό των οικονομικών πλάνων του αντιπροέδρου και υπουργού οικονομικών) δεν πρέπει να του πάμε κόντρα. Και η ΝΔ απ την άλλη για καλό του έθνους θα στηρίξει, μην τυχόν και χάσει κάνα ευρώπουλο κανένας τραπεζίτης ή δεν καζαντίσουν καλά οι του ΣΕΒ
Η μόνη ελπίδα είναι να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να τους «αμπώξει» όπως πολύ καλά λέει ο λαός μας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΒΛΗΜΑ 8.34 ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΣΕΣ "Κ Ο Τ Ο Υ Λ Ε Σ" ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε αρχιλαμόγιο 12.44 και 2.29 και 8.21 και 5.59 που είσαι ο ίδιος. Κατακλέψατε τον Δήμο και μιλάτε και από πάνω. Αρχιλαμόγιο και αρχιτεμπέλαρε.

Ανώνυμος είπε...

Ton Laki Lazopoulo ton empsixoni i Afroula kai ton Kostadopoulo to ai-vres, sinedriaseis atelioutou geliou exoune katadisi ta dimotika sinedria tou Kostadopoulou.Oloi 8imomaste epi Kokoliou pos adidrouse kai xesikone ton kosmo to paron Blogaki, kai tora epoxis Kostadopoulou pou pleon den exi mini ipiresia kai ipiresia, psilokomeno toubeki blogtzi mou. Ka8e mera se ftino exo kai to xeris prosopo me prosopo. Ti allo exi arages sira? To kedro Ygias Servion? kala mipos tin exo psonisei kai paristano ton profiti? eyxome blogtzi mou na paramini to kedro Ygias kai ego na xaraktiristo Makakas. Esi to pisteyeis?

Ανώνυμος είπε...

ρε τι ακούμε..δηλαδή άμα παραμείνει το κέντρο υγείας παει να πει ότι η παρτίδα σώζεται; ξυπνήστε ρε...που χτυπιέστε δεν είμαστε στο 2005 να μαλώνετε πασοκοι και νεοδημοκράτες..δε βλέπετε ότι στήθηκαν και οι δυο και χωρεύουν το χωρό της κοινωνικής χρεοκοπίας ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ; είπαμε η δύναμη της αδράνειας είναι σημαντική αλλά έλεος..φτάνει πια ! τη χώρα τη ρίμαξαν και βάζετε ζητήματα Κωνσταντόπουλο Κουκολιού ακόμα; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; πάμε καλά;

Ανώνυμος είπε...

''Feb 4, 2012 08:33 AM''
kala ta les file mou, tin diakrisi kokoliou konstadopoulou tin xrisimopiisa giana xrommatiso politika to paron Blog, alla min menis mono sta logia, apodixe ta grafomena kai me praxis, ella kai esi na eno8oume kai apo kinou na tous paroume me ta paloukia, pasolous Neodimokrates Koukouedes kai demek patriotes.

Ανώνυμος είπε...

Kostadopoule kai Eleytheriou, ayrio sto Dimotiko Sinedrio parte kalou kakou kai 2 psalidia mazi sas gia na mporesete na kopsete tis pourdes sta dio, me toso fea ousia pou 8a xodespete !!!!

Το Προφίλ μας