Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστήριο στους λειτουργούς του παιδικού σταθμού της ΔΕΠΑΚ του Δήμου Κοζάνης

Οι  ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής καθιέρωσαν , ως κανόνα την εξωοικιακή εργασία της γυναίκας – μητέρας , δημιουργώντας παράλληλα το πρόβλημα της προστασίας των παιδιών της κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας της Από την αρχή αυτής της σχολικής χρονιάς , η οποία είναι και η πρώτη  χρονιά  φοίτησης  του γιου μας Γεώργιου- Ραφαήλ, στον παιδικό σταθμό της ΔΕΠΑΚ του Δήμου Κοζάνης (οδός Βογατσικού 6), προσπαθούσαμε να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να πούμε το ‘ευχαριστώ’ μας στους λειτουργούς αυτού του εξαιρετικού παιδικού σταθμού που είχε την τύχη να είναι μαθητής το παιδί μου.

Για μια ακόμα φορά η παρουσία όλων  των υπεύθυνων  στο σχολείο που εχουμε τα παιδιά μας  αποδείχτηκε ουσιαστική, σημαντική, ωφέλιμη। Και φυσικά οφείλω να αναφερθώ  στην ουσιαστικότερη προσφορά του που αφορά την καλλιέργεια και την παιδεία που προσφέρουν στα παιδιά μας, μέσα από τη διδασκαλία τους.
Θέλαμε αυτό το ‘ευχαριστώ’ να ξεπερνάει τα στενά όρια της τυπικότητας του και να εκφράζει όσο το δυνατόν περισσότερα από όλα αυτά τα θετικά που βιώνει η οικογένειά μας  αυτό το έτος καθώς και την μεγάλη μας ευγνωμοσύνη. Θέλαμε επίσης το ‘ευχαριστώ’ μας να φτάσει στα αυτιά όλων όσων συνέβαλαν στο ‘μεγάλωμα’ αυτού του παιδιού, από αυτόν που συμμετείχε λιγότερο μέχρι αυτόν που συμμετείχε περισσότερο και να αποτελέσει ένα είδος μικρής ανταμοιβής για την μεγάλη τους αυτή προσφορά. Όλοι αυτοί οι λόγοι, καθώς και η πεποίθηση ότι η αναγνώριση του έργου που προσφέρουν είναι ίσως η καλύτερη ανταπόδοση για όσους το επάγγελμα τους αποτελεί κοινωνικό λειτούργημα, μας οδήγησαν σε αυτό εδώ το γράμμα.
Ξεκινώντας από την αρχή του έτους όσον αφορά το κομμάτι της διαπαιδαγώγησης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την κυρία Βίκυ με την Κα Άρτεμη καθώς και την κυρία Ελένη, την κυρία Κατερίνα , την Κυρία Ευαγγελία, την Κα Γεωργία και της εύχομαι να χαίρεται και το κοριστάκι της, την Κα Τούλα και την Κα Γιάννα για την πραγματικά μητρική φροντίδα που απλόχερα προσφέρουν στο παιδί μου  στην προνηπιακή ηλικία και σε όλα τα παιδάκια που φοιτούν στο συγκεκριμένο σταθμό.
Ευχαριστούμε για την τρυφερή τους αγκαλιά και για όλα τα χρήσιμα και εποικοδομητικά που αποκομίζουν τα παιδιά μας κοντά τους.
Επίσης και επειδή εξίσου σημαντική με την εκπαίδευση και την διαπαιδαγώγηση αποτέλεσε και η η ανθρωπιά όλων που  φροντίζουν με παραδειγματική συνέπεια και τις πολύτιμες πληροφορίες, συμβουλές και υποδείξεις τους. Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και σε όλες όσες όλες μαζί φροντίζουν την κάθε μέρα ξεχωριστά  να γυρίζουν πάντα πίσω καθαρά, χτενισμένα και μοσχομυρωδάτα.
Ευχαριστούμε πολύ τον μάγειρα  τον Κο Γιώργο που με τα νόστιμα μαγειρεμένα φαγητά του  που τόσο αγάπησε το παιδί  μου κι ας αποτέλεσαν κάποιες φορές αιτία για αμφισβήτηση των μαγειρικών ικανοτήτων της μαμάς.
Ευχαριστούμε όλες τις υπεύθυνες για την θεατρική αγωγή, τα χορευτικά , για την ζωντάνια, το αστείρευτο κέφι και το ταλέντο τους που συντροφεύουν τα παιδιά όλο αυτό  το διάστημα  και τους βοήθησαν να εκφραστούν και να κοινωνικοποιηθούν.
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό φύλαξα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Βίκυ, την υπεύθυνη του παιδιού μου, της οποίας η  η ακούραστη αγάπη για τα παιδιά και για τo επάγγελμα της και η εξαιρετική της ποιότητα σαν ανθρώπου εξασφάλισε την ιδανική κατά την άποψη μας αλλά και κατά γενική ομολογία προσχολική αγωγή για το παιδι μου αλλά και όλα τα παιδιά του παιδικού σταθμού. Την καθιστούμε αποκλειστικά «υπεύθυνη» για την ποιότητα και την ποσότητα της εκπαίδευσης που παιρνει  το παιδί μου καθημερινά, την ασφαλή του παραμονή  και την ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά και για την πραγματικά άψογη συνεργασία.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλα και όλους και όσους δεν ξεχνάμε αλλά δεν μπορούμε να χωρέσουμε σ’ αυτό το ευχαριστήριο, να ευχηθούμε σε όλο τον «παιδικό σταθμό» τα καλύτερα και να διαβεβαιώσουμε όλους τους αρμόδιους  ότι το πέρασμα του παιδιού μου από εκεί θα  χαραχθεί στην μνήμη μας για πάντα.
Υ.Σ Αυτές τις ημέρες παρόλο τις  καιρικές  συνθήκες (κακοκαιρία)  το ωράριο και οι ημέρες λειτουργίας των Σταθμού λειτούργησαν κανονικά, και συνέβαλε σημαντικά όλο το προσωπικό του σταθμού σε αυτό. 
Με αγάπη
Η Οικογένεια του Γεώργιου Ραφαήλ Σπύρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας