Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ζημίες σε σχολεία από την κακοκαιρία και διαρροή αποχέτευσης

της Ρόης Βασβατέκη από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Τυχεροί ήταν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς το στέγαστρο μιας από τις εισόδους του σχολείου τους που κατέρρευσε συνέπεσε να σημειωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο που ήταν κλειστό το σχολείο, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσουν μικρά παιδιά. Ο λόγος της κατάρρευσης του στεγάστρου μιας από τις εισόδους (επί της οδού Νοσοκομείου) αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στο βάρος του χιονιού.

Το πεσμένο στέγαστρο απομακρύνθηκε ήδη από το προαύλιο του σχολείου καθώς και οι σοβάδες που έπεσαν μαζί του κατά την αποκόλληση του στεγάστρου.
Στο μεταξύ, μία ακόμα σχολική μονάδα, αυτή του 14ου νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας που στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κατάστημα, επίσης επί της οδού Νοσοκομείου (λίγο πιο κάτω από το 4ο Δημοτικό σχολείο), υπέστη μικροζημίες από πλημμύρα που σημειώθηκε εξ αιτίας διαρροής στο αποχετευτικό δίκτυο της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται το νηπιαγωγείο.
Συνεργεία του δήμου Εορδαίας καθάρισαν το χώρο ενώ οι μαθητές του θα φιλοξενηθούν για λίγες μέρες στο 3ο νηπιαγωγείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, καθώς χρειάζεται να γίνει απολύμανση του χώρου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ!!!!!ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ...ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ;;;15-2-2012

ai-vreS είπε...

Κανονικά μέχρι αυτή την ώρα. Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι εκτός αν έχουμε χιονόπτωση μέχρι το πρωί, οπότε θα αποφασιστεί τότε.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!!

ai-vreS είπε...

Επίσημα δεν έχει έρθει τίποτα σε μας. Θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις έχουμε κάτι.

Το Προφίλ μας