Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Καίνε το κέντρο της Αθήνας - Πλιάτσικο σε μαγαζιά

Στις φλόγες παραδόθηκαν καταστήματα και τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας. Πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να προσεγγίσουν πυρκαγιές σε τουλάχιστον δέκα σημεία αλλά δεν μπορούσα  καθώς οι δρόμοι ήταν κλειστοί και η πρόσβαση ήταν αδύνατη.Δύο καταστήματα και μια τράπεζα που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Χρήστου Λαδά και Σταδίου τυλίχθηκαν στις φλόγες, στο σημείο που ήταν σε εξέλιξη συμπλοκές κουκουλοφόρων με αστυνομικούς. Εστίες φωτιάς υπήρχαν και στον Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου και σε πολλές ακόμα τράπεζες.

Ουσιαστικά σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, οι κουκουλοφόροι έσπαζαν και έκαναν πλιάτσικο σε καταστήματα.



Μετά τις 10 το βράδυ, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως με πέτρες και μολότοφ.

Νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά τις 10 και μισή σε πολυκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους 91-93 και σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Ακαδημίας. Σύμφωνα με τη πυροσβεστική η φωτιά στη Θεμιστοκλέους ήταν σε κοσμηματοπωλείο σε ισόγειο της πολυκατοικίας όπου υπάρχουν διαμερίσματα που κατοικούνται αλλά δεν έχει αναφερθεί να κινδυνεύουν άτομα.

Η πυροσβεστική έχει λάβει κλήσεις για περισσότερες από δεκαπέντε φωτιές σε κτήρια στην Αθήνα αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα γιατί τα οχήματα δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα λόγω του ότι τα επεισόδια είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σε πολλές περιπτώσεις τα πυροσβεστικά οχήματα προσέγγισαν τις πυρκαγιές με τη συνδρομή της αστυνομίας που πραγματοποιούσε επιχειρήσεις για να διαλύσει άτομα που προσπαθούσαν να τα εμποδίσουν.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας