Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Νέα ανακοίνωση για τα σχολεία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού - κλειστά τα σχολεία στο Βελβεντό

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης τα σχολεία στο Βελβεντό δεν θα λειτουργήσουν σήμερα 7 Φεβρουαρίου. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις περιοχές Καμβουνίων και Λιβαδερού. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον υπόλοιπο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη,περημενατε πρωτα να πανε τα παιδια σχολειο κ μετα να μας πειτε οτι ειναι κλειστα???

ai-vreS είπε...

Η απόφαση πάρθηκε το πρωί. Υπήρχαν αντικειμενικά προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη κιολας αλλα ειδαμε κ στη Λαβα τι εγινε..δεν υπηρχε ρευμα απο τις 2 το πρωι κ ενω ηξεραν οτι δε θα αποκατασταθει το προβλημα περιμεναν να παμε στο σχολειο να το ανακαλυψουμε μονοι μας κ να μας πουν κ το τραγικο "γιατι να ξερουμε οτι δεν ειχε ρευμα η Λαβα". εμεις που ερχομαστε για δουλεια απο κοζανη κ λαρισα επρεπε να το ξερουμε.απαραδεκτοι.

ai-vreS είπε...

Ναι, δυστυχώς η ΔΕΗ δεν ενημέρωσε. Πάντως υπάρχει πρόβλημα σε όλο το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού ανά περιοχές με πεσμένα δέντρα. Σχεδόν σε όλη την περιοχή υπάρχουν διακοπές ρεύματος λόγω βλάβης και πτώση τάσης όπου υπάρχει ρεύμα με συχνές μικής διάρκειας διακοπές.

Ανώνυμος είπε...

στο δημαρχειο ενημερωθηκαν οτι δεν υπαρχει ρευμα στη Λαβα στις 7 το πρωι απο μητερα η οποια καλεσε για να μαθει τι θα γινει κ της απαντησαν οτι θα λειτουργησει Ειδικο Σχολειο κ Νηπιαγωγειο κανονικα.

Ανώνυμος είπε...

περα απο το ρευμα τα χωρια εχουν χιονι και οι γονεις δεν στελνουν τα παιδια λογω χιονιου .Οι αποφασεις πρεπει να περνονται απο υπευθυνα ατομα Ε λ ε ο ς !

Το Προφίλ μας