Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αγωνία των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ για να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας

Αγωνιώδεις προσπάθειες να συγκρατήσουν την συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας της χώρας, καταβάλουν τις τελευταίες ώρες τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.
Στην συνάντηση που έγινε το απόγευμα στο γραφείο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και πήραν μέρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Κώστας Σκανδαλίδης έγινε εκτενής συζήτηση για την κατάσταση στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενόψη της κρίσιμης ψηφοφορίας της Κυριακής.
Η συζήτηση σε δραματικούς τόνους έγινε στη σκιά των παραιτήσεων βουλευτών όπως ο Παύλος Στασινός αλλα και δημόσιων δηλώσεων από άλλους ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση.
«Αν η δανειακή σύμβαση δεν ψηφιστεί οδηγούμαστε κατευεθείαν στη χρεοκοπία» ήταν το συμπέρασμα της συζήτησης και τα κορυφαία στελέχη συμφώνησαν να καταβάλουν προσπάθεια ώστε να παραμείνει όσο το δυνατόν πιό συμπαγής η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.
Είναι ενδεικτικό ότι η ατμόσφαιρα ήταν τόσο φορτισμένη από την συζήτηση για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας ώστε δεν έγινε ούτε νύξη για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. «Ας περάσει η Κυριακή ομαλά και τα λέμε από Δευτέρα αυτά» έλεγε μετά την συνάντηση ένας από τους συμμετέχοντες.
www.iefimerida.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ame sto diaolo lamogia toy kerata

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ?????????????

Ανώνυμος είπε...

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΩΝΙΟ ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ. ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ sik

Το Προφίλ μας