Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο Δημητρέλος νέος πρόεδρος στην ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ. Αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή στο Δ.Σ.
Η θητεία του κ. Δημητρέλου στην προεδρία της ΑΕΚ θα είναι μέχρι τον Ιούνιο και γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε να κάνουμε με μεταβατικό πρόεδρο. Ο κ. Δημητρέλος επανέρχεται στη θέση του προέδρου ύστερα από  εννιά χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι κατεστραμμένος.
Διέλυσα το σπίτι μου και την οικογένειά μου για την ΑΕΚ. Καταστράφηκα οικονομικά και μπαίνω μπροστά ως πρόεδρος».
Στα Σπάτα βρέθηκαν και κάποιοι μικρομέτοχοι-φίλοι της ΑΕΚ. Εν από αυτούς μίλησε  άσχημα προς τον κ. Αδαμίδη, τον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο κ. Αδαμίδης επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς και αρνήθηκε να παραμείνει για μία εβδομάδα στην προεδρία της ΠΑΕ.  Είπε ο κ. Αδαμίδης: « Δεν έχουν ευδοκιμήσει οι επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές. Οι μέτοχοι του 2004 θα αποφασίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο για το θέμα των χρημάτων που τους αναλογούν». Να προσθέσουμε, εδώ, ότι ο κ. Αδαμίδης διέψευσε πως η ΑΕΚ συζητά με ΠΑΕ μικρότερης κατηγορίας προκειμένου να πάρει το ΑΦΜ της. Τέλος, όπως αποφάσισε η Γ.Σ. θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2, 5 εκατ. ευρώ.
kapistri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας