Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Οδική σύνδεση του Φρουρίου: τα μαύρα μας τα χάλια! Δρόμος Λαζαράδες - Φρούριο, ΔΔ Τρανοβάλτου.

Πριν μερικές μέρες προσπάθησα και ανέβηκα στο χωριό μου. Ο δρόμος Λαζαράδες - Αγ. Αθανάσιος (300 μέτρα περίπου προς Φρούριο) είχε 10 εκατοστά λάσπες. Κατάφερα - πέρασα. Από Τρανόβαλτο προς Φρούριο είναι δύσκολα τα παραπάνω 300 μέτρα και ένα τμήμα περίπου ένα χιλιόμετρο μετά το Τρανόβαλτο.Δηλαδή κάποιος ερχόμενος από νότια (Δεσκάτη, Καρπερό, Ελάτη κλπ), έχει τις παρακάτω επιλογές για Φρούριο:
α) από διασταύρωση Λαζαράδων επτά (7) χλμ χωματόδρομο -για άλλους αγροτικός (;;;)






β) από διασταύρωση Λαζαράδων τέσσερα (4) χλμ Τρανόβαλτο και εννέα (9) χλμ χωματόδρομο (;;;) και...
γ) από διασταύρωση Λαζαράδων – Τρανόβαλτο - Ρύμνιο περίπου ΤΡΙΑΝΤΑ (30) χλμ
Αυτή είναι η οδική σύνδεση του οικισμού του Φρουρίου με το ΔΔ Τρανοβάλτου (έδρα πρώην Δήμου Καμβουνίων)  του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού!
Δυστυχώς στην επιστροφή αναγκάστηκα να κάνω τον κύκλο από Ρύμνιο. Δρόμος και αυτός χωρίς διαγράμμιση, με μικροπροβλήματα από λακκούβες, λάσπες κλπ. Πως μετά να έρχονται επισκέπτες στην περιοχή μας; Έτσι θα δημιουργήσουμε ανάπτυξη;


Σύλλογος Φίλων και Ενεργών Πολιτών Φρουρίου


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλαδα ειναι μονον η Αθηνα. Δήμος Σερβιων είναι μόνο τα Σέρβια.Στα καμβουνια δεν θα γινουν έργα.Πατρε το αποφαση

Ανώνυμος είπε...

Εχω να πω οτι και πριν που είχαμε δημάρχους πάλι τα ίδια κάνανε,κοιτάξτε λιγάκι στους Λαζαράδες,κάνανε τεράστια πεζοδρόμια ,σε μερικές περιπτώσεις κάνανε και τοιχία και στο τέλος ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ οχι μόνο χωρίς πεζοδρόμιο αλλά ούτε καν σωλήνες για να φεύγουν τα νερά με αποτέλεσμα να μαζεύονται όλες οι βρωμιές και εύχομαι να μη γίνει κανένα ατύχημα .Α παράληψη αυτό το στενό δηλ ο δρόμος μέσα δεν έχει ούτε άσφαλτο .Πολύ τυχεροί αυτοί που μένουν εκεί .

Το Προφίλ μας