Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

24ωρη Γενική Απεργία, την Τρίτη 7/2/2012


Η κυβέρνηση κατ’ απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο συζητά και διαπραγματεύεται την ακύρωση του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τη δραματική για μια ακόμα φορά μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Συνταγή και πολιτική που αφαιρεί τεράστιους πόρους από τους εργαζόμενους και την πραγματική οικονομία εκτοξεύοντας την ύφεση, την ανεργία αλλά και την απώλεια εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων.
Αυτά που ζητάει η τρόικα είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Πρόκειται για έναν ωμό κυνικό εκβιασμό εναντίoν ενός ολόκληρου λαού.

Τον απειλούν με πτώχευση είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, ότι αυτό που θέλουν είναι να καταργήσουν όλο το εργατικό δίκαιο και να κόψουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα 20 έως 30% απ’ αυτά που έχουν ήδη κοπεί.
Αυτό κανένας λαός δε μπορεί να το αντέξει.
Τον εκβιασμό δεν μπορούμε να τον αποδεχθούμε.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν αύριο στη μεγάλη Γενική απεργία να εκφράσουμε τη διαφωνία μας, να διατρανώσουμε τη θέληση μας, να πούμε εντός και εκτός Ελλάδας φτάνει πια.
Ο ελληνικός λαός δεν είναι πειραματόζωο.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας και η ελληνική κοινωνία δεν αποδέχονται τον απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό εκβιασμό των Τροϊκανών και απαντούν:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Όλοι μαζί μπορούμε να ακυρώσουμε αυτές τις αναποτελεσματικές και καταστροφικές πολιτικές που ούτε τη χώρα ούτε την κοινωνία θα σώσουν.
Είναι χρέος μας να σταθούμε αντίθετοι, σε κάθε περίπτωση, σ’ αυτήν την πολιτική.
Αυτή η πολιτική δεν έχει μέλλον και όσοι την εκφράζουν δεν έχουν μέλλον.

                                                                                       Γρ. Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας