Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Γ. Α. Παπανδρέου το κοινωνικό και πολιτικό βραβείο της Γερμανίας, "Quadriga"

Στον πρωθυπουργό Γ. Α. Παπανδρέου θα απονεμηθεί φέτος το πολιτικό και κοινωνικό βραβείο της Γερμανίας “Quadriga”, για την κοινωνική του προσφορά, την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας. Η απονομή θα γίνει στο Βερολίνο στις 3 Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της 20ης επετείου από την επανένωση της Γερμανίας. Όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία, ο επικεφαλής της Ντόιτσε Μπανκ, Γιόζεφ Άκερμαν θα εκφωνήσει πανηγυρικό λόγο και θα μιλήσει για την προσωπικότητα του πρωθυπουργού. Το βραβείο “Quadriga”, το οποίο απονέμεται από το 2003 σε προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και του πολιτισμού για την προσφορά τους στην καλύτερη διασφάλιση του μέλλοντος της κοινωνίας, έχει απονεμηθεί έως τώρα, μεταξύ άλλων, στους πρώην Καγκελάριους Χέλμουτ Κολ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ. Μ. Μπαρόζο, τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και τη Βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας. «Ιδιαίτερα τιμητική» χαρακτήρισε τη βράβευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο κ. Πεταλωτής επισήμανε ότι η βράβευση αυτή «καταδεικνύει την επανόρθωση της εικόνας αξιοπιστίας της χώρας μας στο εξωτερικό και επιβραβεύει τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλει ο ελληνικός λαός».
Πηγή: ΑΠΕ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, βέβαια, έπρεπε να τον ευχαριστήουν εν όψη εκλογών! Τόσα δώρα τους έκανε με το ΔΝΤ! Έτριβαν τα χέρια τους οι Γερμανοί και οι τράπεζές τους!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ,ΕΜ ΜΑΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ,ΕΜ ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠ`ΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΕ EΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.BRAVO YIORGO.
FTOY-FTOY-FTOY
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ"
Ο YIORGOS ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ..."ΦΙΛΟΥΣ"
ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Νοέμβρη θα του δώσουν οι Ελληνες το βραβείο που του αξίζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

8:57 π.μ.
O Eλληνικός λαός δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ??????
άρα εννοείται ότι θα έρθει το ΔΝΤ !!!!!!

ΤΑ 'ΘΕΛΕ και ΤΑ 'ΠΑΘΕ !!!!!

9:20 π.μ.ΕΜ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ,ΕΜ ΜΑΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ,ΕΜ ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠ`ΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ....δείξουν ποιοί είμαστε....και την κουτοπονηριά μας.....
οι Γερμανοί...σέβονται τους φορολογούμενους πολίτες !!!!!!!!

9:56 π.μ.
Συμφωνώ μαζί σου !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διπλωματικοί σχολιαστές στην Ελληνική πρωτεύουσα, εκτιμούν οτι αναδεικνύεται η επιτυχία του Γ.Α.Π στην δημοσιονομική τάξη της Ελλάδος και στον οποιο θα απονεμηθεί φέτος το πολιτικό και κοινωνικό βραβείο της Γερμανίας “Quadriga”, για την κοινωνική του προσφορά, την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας....

Ανώνυμος είπε...

PATERA TA MATHES TA NEA ? TOYS ELLHNES TOYS KOVW KI ALLO ENA MISTHO PERIPOY KATARGWNTAS TO PETRELAIO THERMANSHS GIA NA MATHOYN NA ZOYN STO KRYO!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας