Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ιορδάνης Ανδρεάδης για την περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας;

Σύμφωνα με πληροφορίες του ai-vres, ο Ιορδάνης Ανδρεάδης φέρεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ. Σχετικές κινήσεις για την υποψηφιότητά του έγιναν απόψε στην Αθήνα με τη συμμετοχή βουλευτών της περιοχής και του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κοζάνης. Ωστόσο, μέχρι την τελική ανακοίνωση την ερχόμενη Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ενδέχεται να πιέσει εκ νέου έναν από τους Πάρι Κουκουλόπουλο και Αλέκο Αθανασιάδη.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια afou se ola exete pesei ektos, giati to paleuetai akomi me anakribeies..mexri kai epsiima xrismata tou pasok dosate prin liges meres me ton andreadi ipopsifio dimarxo PTOLMEAIDA...TORA EGINE PERIFEREIARXIS???


ELEOS PRAGMATIKA ME TIN PARAPLIROFORISI....DEIXTE LIGI SOBAROTITA

ai-vreS είπε...

Κλικ κλικ κι έφυγες ...

Ανώνυμος είπε...

anti na apantiseis pos o andreadis apo dimarxos egine perifereiarxis, antimetopizeis tin kritiki me akrati alazoneia deixnontas to poion sou....ai-vres prokopi apo enan san tou logou sou...

ai-vreS είπε...

Στον αστερισμό του ΓΑΠ όλα είναι δυνατά (και ρευστά επίσης έως την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων). Δεν ξεχνούμε Ματσούκες, Μαριλίζες και λοιπούς...

Αλαζονεία σε καμία περίπτωση, εξ ου και το ερωτηματικό.

Όσο για την προκοπή μας, επίτρεψέ μας να κρίνει ο καθένας από μας την προσωπική του προκοπή.Άλλωστε, ως προσωπικότητες, αυτοπροσδιοριζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

afou einai ola einai dunata ston asterismo tou GAP, giati den petate kai to onoma tou rouli kokkelidi plaisiomeno apo ena megalo erotimatiko;;;Den tha sas parexigisei kaneis kai na mi to breite...alloste eimaste sinithismenoi se atixeis eikasies.

oso gia tin prokopi einai diaxiti sto blog sas...alla ai-vres tin!

ai-vreS είπε...

Σου είμαστε ευγνώμονες για τα καλά σου λόγια και την ευγένεια με την οποία μας απευθύνεσαι...
Είσαι πραγματικά ανώτερος άνθρωπος.

Κλικ, κλικ...

Ανώνυμος είπε...

Περιφερειάρχης πρέπει να πάει ο κύριος Κουκουλόπουλος. Αυτός τα κατέχει καλά τα θέματα. Είναι ευκαιρία να μετρήσει και τη δύναμή του ένα χρόνο μετά τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Xaxa ton karteroyn oi neapolites, oi aianiotes kai oi belbenoi sti gwnia. Mono apo dw apwleies 3.500 stayrwn.
xa xa xa

ai-vreS είπε...

Αν έχετε να πείτε κάτι για το θέμα, καλώς. Οι κρίσεις περί των ατόμων μας είναι περιττές.

Το κείμενο μιλά καθαρά για τον επικρατέστερο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δηλ. σήμερα που έγινε η συνάντηση στην Αθήνα. Δεν είμαστε και παρόντες...

Χάλκευση ειδήσεων έκανε και το κανάλι Flash που στο κεντρικό δελτίο του είπε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα προσθέτοντας ότι ο κ. Λωτίδης έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Εορδαίας;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ; Ο ΓΑΠ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 13 ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕς.

ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΑΠ;

Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ; (ΕΞ ΟΨΕΩΣ ΟΧΙ ΕΚ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ)

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ;

ΠΩΣ ΧΑΦΤΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ;

ai-vreS είπε...

Αίσθησή μας είναι ότι στον κ. Αθανασιάδη θα κάτσει η μπίλια....
Κοντός ψαλμός...

Ανώνυμος είπε...

απαντατε χωρις να δημοσιεύετε το σχόλιό μου. Δεν έκρινα τα άτομά σας αλλά τη "δημοσιογραφική" σας πρακτική και δεοντολογία. Τα άτομά σας δεν με αφορούν αυτά που γράφετε όμως με αφορούν εμένα και όλους τους πολίτες που στρέφονται και σε εσάς για πληροφόρηση και εισπράττουν παραμύθια της χαλιμάς. Γιατί δεν δημοσιεύετε τα σχόλιά μου και απαντάτε στο κενό;

Ανώνυμος είπε...

Απλή και εύκολη η απαντηση. Ο Ανδρεάδης όντως ήταν πολύ κοντά στο Δήμο Εορδαίας, όμως ήταν πάντα ανοιχτο το θέμα της Περιφέρειας. Και θα είχε πολλές πιθανότητες να πάρει το χρίσμα, όπως έγραφε και το αι-βρες. Όμως, απο τη στιγμή που Αλέκος-Πάρις δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι, γίνεται αυτή η "καραμπόλα". Αν τελικα γινει. Πάντως επιβεβαιώνω και εγω, όπως και αλλοι συναδελφοι, το ρεπορταζ του αι-βρες.

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Φίλτατε 1.00, δεν είμαστε δημοσιογράφοι, άρα δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούμε καμία δημοσιογραφική δεοντολογία. Το σχόλιό σου κρίθηκε ως προσωπική επίθεση προς εμάς, γι' αυτό και δε δημοσιεύτηκε.

Τηλέφωνα, e-mails, άλλα blogs και λοιποί τρόποι επικοινωνίας είναι ανοιχτοί - ροή πληροφοριών υπάρχει, η κατάσταση είναι ρευστή. Εδώ είμαστε -ελπίζουμε- και ό,τι μαθαίνουμε θα αναρτάται.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα.

Επί της ουσίας δεν σχολίασε κανείς όμως...

Ανώνυμος είπε...

Kαι άλλο πραγμα η αίσθηση (και τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν την ίδια περί Αλέκου ή Πάρι) και άλλο το ρεπορτάζ. Η πρόταση που θα κατέβει αυριο το βράδυ στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με τα αποψινά δεδομένα, λέει Ιορδάνης Ανδρεάδης. Τωρα τι θα γινει μετα...ενας Παπανδρέου και μονο ξερει.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΠΠ γιατί τον κρεμάσατε τόσο γρήγορα τον Ιορδάνη;

Πως από "επικρατέστερος" που λέγατε στην "είδηση" έγινε μέσα σε μισή ώρα "αίσθηση ότι ο Αθανασιάδης τελικά θα είναι" και "καραμπόλα" και θα δούμε;

Και πολύ καλά είπε ο άλλος φίλος: Ο ΓΑΠ τον ξέρει τον Ανδρεάδη;

Φίλε ΠΠ έτσι όπως τα λές ο ΓΑΠ έχει μπροστά του μια λίστα με τρία άτομα:

Αλέκος - Πάρις - Ιορδάνης. (λές και έχουν την ίδια βαρύτητα)

Και αφού οι Αλέκος - Πάρις δεν θέλουν τότε ο καημένος ο ΓΑΠ δεν έχει άλλη επιλογή παρά Ανδρεάδη.

Ρε φίλε ΠΠ τα πιστεύεις αυτά και τα λές;

Ανώνυμος είπε...

1. Δεν "απολογουμαι" για το ai-vres, αλλα για τον "Π.Λ." και το ΤOP, σε ό,τι εχει να κανει με τη δική μου δουλεια και μονο. Και δεν εχω γραψει ή πει καπου πως για Εορδαια ειναι επικρατεσετερος ο Ανδρεαδης. Απλα οντως ειχε κυλοφορησει και οχι τυχαια η ειδηση.
2. Δεν ειναι θεμα του τι πιστευω εγω. Αλλα του τι γινεται στην πραγματικοτητα. Η οποια, διασταυρωμενα, λεει πως οντως η προταση προς το Πολιτικο Συμβουλιο του ΠΑΣΟΚ λεει Ανδρεαδης. Η προταση, όχι η αποφαση, που θα ειναι του ΓΑΠ.
3. Τα ιδια ελεγαν καποιοι...Γκουφι όταν ο υπογραφων ειχε γραψει και πει πρωτος για τη Νανοπούλου, αλλα τα μαζεψαν αρον αρον οταν δικαιωθηκαμε. Και, με την ευκαιρία, το ειχε γραψει πρωτο, το βραδυ πριν, το ai-vres, αλλα αυτο μαλλον το αγνοεις...
4. Την είδηση για Ανδρεαδη έδωσε πρωτος ο Flash αποψε.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΠΠ ξέρεις πολύ καλά ότι ο μόνος που μπορεί να πάρει τις εκλογές είναι ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Επειδή η επιτροπή που κάνει τις προτάσεις δεν απαρτίζεται από αφελείς, η πρόταση προς τον ΓΑΠ δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

και η επιλογή του ΓΑΠ θα είναι ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Απλή λογική. Τον Ανδρεάδη ίσως και να τον έχουν κάπου ακουστά αλλά μέχρι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει η επιλογη στο τελος να ειναι Κουκουλοπουλος. Αλλα με βαση τα οσα ξερουμε αποψε και εαν δεν αλλαξει κατι το πρωι η ΠΡΟΤΑΣΗ θα ειναι Ανδρεαδης.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

βέβαια όλα αυτά είναι τακτικισμοί του Κουκουλόπουλου, που τη μία αρνείται να είναι υποψήφιος την άλλη διοχετεύονται ειδήσεις περί Ανδρεάδη κλπ.

Ο στόχος είναι να εμφανιστεί ότι ο ΓΑΠ αρχικά τον παρακάλεσε και τέλος τον διέταξε να σώσει παράταξη γιατί μόνο αυτός μπορεί να το κάνει

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ.Μάλλον θεωρείτε τον κόσμο αφελή.Πάντως το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή το δυνατότερο επικοινωνιακό επιτελείο που υπήρξε στη χώρα μετά τη μεταπολίτευση και μπράβο του.Είναι νομίζω αφέλεια να πιστεύουμε ότι κανείς δε ξέρει. Νομίζω ότι αυτοί που γνωρίζουν είναι οι κ. Πετσάλνικος,κ. Παπακωνσταντίνου,κ.Διαμαντοπούλου(ίσως) και ο υποψήφιος...Απλά θα βγούν όλα με το στόμφο που τους πρέπει...Έλεος με την τοπική παραπληροφόρηση.Μόνο το kozan διασταυρώνει..Εδώ ακόμα και το ΜΕΓΑ χτες έλεγε για λωτίδη περιφερειάρχη.Μαύρα μεσάνυχτα σαν τα μαύρα του Τσικριτζή

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τέτοια σπουδή για την ειδησεογραφική ανακάλυψη των εκλεκτών της Ιπποκράτους;

Λίγη υπομονή δεν βλάπτει...

Αυτού του είδους η τακτική - της κατάσχετης ονοματολογίας στη λογική όπου φυσά ο άνεμος ή στο πλαίσιο μιας μικροπολιτικής αντίληψης των πραγμάτων - σίγουρα δεν μπορεί να αποκαλείται έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

TO KOZAN EIXE BREI TO AYTOKINHTO POU EIXAN PYROBOLISEI TOYS 2 ASTYNOMIKOYS!XAXAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να χαρίσει την Περιφέρεια στο ΔΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ για ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Αυτές ειναι οι επίσημες επιλογές του ΠΑΣΟΚ.
Όλα τα άλλα ειναι παιχνίδια του Λάζαρου και κάποιων άλλων αλλά δεν τους βγαίνουν.
Ν.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Δια ενημέρωσιν, η συντακτική ομάς του Αι-βρές δεν είναι δημοσιογράφοι.Είναι απλοί πολίται, που εχουν άμεσον ενημέρωσιν των πολιτικών εξελίξεων.
Αλλωστε το ιστολόγιον είναι ενημερωτικόν και ειδησεογραφικόν.Ατυπος συνεργάτης του ιστολογίου είναι ο κ ΠΠ, ο οποίος απλώς σχολιάζει εις τα σχόλια και το ιστολόγιον αναπαράγει απλώς τα ρεπορτάζ του απο Πρωινόν Λόγον.
Ο ΠΠ προτιμα να είναι εδω, για να περνά ευχάριστα τον καιρόν του...
Το ιστολόγιον δεν τον γνωρίζει αυθυπροσώπως, παρά μόνον τηλεοπτικώς...

Ανώνυμος είπε...

Τελικα για την Περιφέρεια θα επιλεγεί ο Κουκουλόπουλος.Το εχει ζητήσει και ο Πρωθυπουργός απο το Βενιζέλο, να πεί στο φίλο του, να δεχτεί τελικά την υποψηφιότητα και την δέχτηκε...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΝΣ, έχεις δίκιο, ο Αθανασιάδης θα είναι. Εξάλλου κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και γκάλοπ που έβγαλε ότι ο Αθανασιάδης κερδίζει τις εκλογές.


Να και οι ερωτήσεις του γκάλοπ:


Ερώτηση 1: Ψηφισες Αθανασιάδη στις εκλογές;

Ερώτηση 2: Θεωρείς ότι ο Αθανασιάδης πρέπει να γίνει ως και πρωθυπουργός;

Ερώτηση 3: Θα ψηφίζεις αθανασιάδη μια ζωή;

Εάν απάντησες και στις 3 ΝΑΙ τότε απάντησε και στην επόμενη:

Ερώτηση 4: Ποιός Κερδίζει τις εκλογές για περιφέρεια;

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!!!!!!!!!!!! ή ο Κουκουλόπουλος



Όσο για τον Ανδρεάδη:


το 2002 ο γιατρός Ανδρεάδης κέρδισε τις εκλογές

το 2006 ο νομάρχης Ανδρεάδης έχασε τις εκλογές

Με αυτά τα ωραία που γράφεις φίλε ΝΣ το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι ΔΑΚΗΣ περιφερειάρχης και ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ δήμαρχος. Με τις υγείες σου!

Ανώνυμος είπε...

κουκουλοπουλος κουκουλοπουλος κουκουλοπουλος

ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει η καλό καιρό θα κάνει...

Ανώνυμος είπε...

Kουκουλόπουλος ορίσθηκε υποψήφιος για Περιφερεια.
Απο τον ιδιο τον Πρωθυπουργό.
Απολυτη επιβεβαιωση της 1.51. δηλ της ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΑΣ...
H καθαρευουσιάνα το πέτυχε.
Μπράβο της.

Ανώνυμος είπε...

KOYKOYLOPOYLOS GIA PERIFEREIARHIS,ORISTIKO.
OPA.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ %%%%
ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ %%%%
ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ %%%% ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ %%% ΕΥΓΕ %%%
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ %%%

Ανώνυμος είπε...

JORDAN, JORDAN , JORDAN ΚΑΙ ΜΟΝΟ JORDAΝ!!!!!!!
TO FUN CLUB ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟς ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ. ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΤΟΗΣΟΥΝ

Το Προφίλ μας