Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Χρήστου Λυσσαρίδη, Δημοτικού Συμβούλου Νεάπολης

Φίλες και φίλοι του Δήμου Βοίου, με την επιστολή μου αυτή, επιθυμώ να επικοινωνήσω μαζί σας, γνωστοποιώντας την θέση μου, εν’ όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών Νοεμβρίου. Όλοι γνωρίζουμε την νέα σελίδα που φέρνει ο Καλλικράτης στην αυτοδιοίκηση. Μπροστά στη νέα πραγματικότητα και με δεδομένη την δυσχερή οικονομική κατάσταση, όλοι καλούμαστε, τοπικοί άρχοντες και δημότες, να λειτουργήσουμε και να δράσουμε μέσα σε νέα πλαίσια. 

Ο Καλλικράτης φέρνει σαρωτικές αλλαγές σε δράσεις, θεσμούς και νοοτροπίες, καλεί τους Δημότες να κατανοήσουν το βάρος της προσωπικής τους ευθύνης και επιλογής .Είναι γεγονός πως κάθε ψήφος έχει αξία μακριά από ιδεολογικά και κομματικά στερεότυπα. Σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο των κομμάτων όπως και τους ανθρώπους που συμμετέχουν στα συλλογικά τους όργανα, όπως το ίδιο σεβόμαστε όλους τους πολίτες. Κομματικοί διαχωρισμοί για μας δεν υπάρχουν ,όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα , αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττουμε από όλους τους πολίτες που κάθε μέρα αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία της κ. Ορφανίδου. Πλαισιωμένη από άτομα καταξιωμένα , που στόχο τους έχουν έναν Δήμο καθαρό και όμορφο με σεβασμό στο περιβάλλον , που θα σχεδιάζει και θα εφαρμόζει βιώσιμη ανάπτυξη και θα αξιοποιεί πλεονεκτήματα του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα προς όφελος των γουνοποιών και αργροκτηνοτρόφων. Σεβασμό στην ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση αλλά και ανοιχτοί σε όλα τα σύγχρονα ρεύματα ,που θα προσφέρουν δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης. Με προσφορά στην ισόρροπη και ορθολογική ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου, όπου οι άνθρωποί του θα βρίσκουν στήριξη και φροντίδα.Με αυτή τη λογική της νέας ομαδικής δυναμικής προχώρησα στην απόφαση στήριξης του συνδυασμού με επικεφαλής την Παναγιώτα που μπορεί να εγγυηθεί με το ήθος και εργατικότητά της για το μέλλον του Δήμου και των Δημοτών. Είμαι σίγουρος ‘ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Κριτήρια στην απόφασή μου αυτή υπήρξαν καθαροί στόχοι που μέχρι σήμερα υπηρέτησα και υπηρετώ. 
1. Συνεργασίες πολυσυλλεκτικές με κοινό όραμα για το καλό του τόπου χωρίς σκοπιμότητες. 
2. Γνώμονάς μας η επαφή με τα προβλήματα της περιοχής και των κατοίκων της. Όλα τα παραπάνω συναθροίστηκαν για την τελική μου απόφαση, με την οποία θα συνεχίσω την προσπάθεια δημιουργίας νέων ευνοικότερων συνθηκών για τον Δήμο μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 8.42 .ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΧΥΔΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΜΙΣΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ.
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΒΟΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 4.42
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΒΟΙΟ . ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ .
ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ? ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ , 'Η ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ .
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟ , ΛΕΣ . ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ! ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ? ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .
ΤΟ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ , Ε ! , ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΕΣΕΝΑ ( 'Η ΕΣΑΣ , ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ) , ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ . ΤΕΛΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΟΣ.......
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ........
ΤΕΛΟΣ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΠΤΕΣΘΑΙ..
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ....
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ..... ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΥΓΟ ΤΩΡΑ.... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΡΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ.....OVER.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ !
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ 'ΚΟΠΤΟΜΕΘΑ' ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ', ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΕΣΕΝΑ ('Η ΕΣΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ), ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ !!
ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ('ΕΠΩΝΥΜΟΣ' ??) ΕΙΜΑΙ,
ΟΥΤΕ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ,
ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ? ΟΥΤΕ ΚΡΑΣΙΑ ΚΙ ΑΜΠΕΛΙΑ ΕΧΩ !!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΥΓΟ, ΑΝΤΕ !
ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΡΥΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ, ΚΑΙ ...ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ !!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ 'ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΚΑΙ...ΨΗΦΟΥΣ'!!!( ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, Ε?? )

Το Προφίλ μας