Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ακαδημία μπάσκετ στην Κοζάνη

Άλλη μία ακαδημία μπάσκετ ιδρύεται στη πόλη της Κοζάνης, για αγόρια και κορίτσια. Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της ακαδημίας μπάσκετ στα Ιωάννινα, ο Παναθηναϊκός εξαπλώνει το δίκτυο των ακαδημιών του σε μια ακόμη πόλη στην Ελλάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να μάθουν το μπάσκετ ακολουθώντας το πρόγραμμα που βγάζει το καλύτερο προπονητικό team στην Ευρώπη και ταυτόχρονα μεγαλώνει τη δεξαμενή ταλέντων από την οποία μπορεί να αντλήσει αθλητές για την ομάδα στο μέλλον. 
Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές της ακαδημίας θα φροντίσουν έτσι ώστε τα παιδιά να έχουνε διαθέσιμο άρτιο προπονητικό υλικό, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς όλη η ακαδημία θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να δει από κοντά ένα αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και για να λάβει μέρος σε τουρνουά με την ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και με άλλες ακαδημίες στην Αττική. Θα υπάρχουνε ακόμα πολλές άλλες εκδηλώσεις και συμμετοχές σε τουρνουά και camps, οι οποίες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η ακαδημία θα ξεκινήσει την λειτουργία της την εβδομάδα που ανοίγουν τα σχολεία. 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον υπεύθυνο της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην Κοζάνη, Κομμάτα Χρήστο στο 6948513488.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας