Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάννης Παπαϊορδανίδης : Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας


Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1972.'Εγγαμος με την Κυριακή (Κική) Φιλιππίδου από τον Τετράλοφο του Δήμου Ελλησπόντου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ,Εκπαιδευτικό και Πρόεδρο επί σειρά ετών στο Μορφωτικό Σύλλογο Τετραλόφου. Έχουν δύο κοριτσάκια, τη Βάρβαρα  πέντε ετών και τη Σοφία δύο ετών.
Επάγγελμα: Γεωπόνος.  
Σπουδές: Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., με κατεύθυνση τα Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας και την Οικολογία.

Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες
Μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του τελευταίου συνεδρίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας από το 2005 έως το 2008 και υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης την ίδια περίοδο.
Εξελέγη για δύο περιόδους στη Γενική Συνέλευση του Γεωτεχνικού επιμελητηρίου στον κλάδο των Γεωπόνων. Μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στις Συνεταιριστικές Οργανώσεις Καπνού.
Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2006 και μέλος της 3ης Νομαρχιακής Επιτροπής. Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Περιβάλλοντος της Ν.Α Κοζάνης και του Δ.Σ της Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων.
Μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων.

Επαγγελματική Δραστηριότητα. 
Γεωπόνος στον Αγροτικό Καπνικό Συνεταιρισμό Κοζάνης Σερβίων από το 2001 έως το 2006 και στον ΟΠΕΚΕΠΕ (2008).
Από το 1986 λειτουργεί με τον πατέρα του και τα δύο του αδέρφια το οικογενειακό κέντρο ΑΚΡΙΤΑΣ. 
Είναι μέτοχος στην εταιρεία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ ΑΒΕΕ, που εδρεύει στο Τσοτύλι Βοϊου Κοζάνης, με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή και επεξεργασία οσπρίων, παρέχοντας παράλληλα την γεωτεχνική υποστήριξη.

Σχόλιο ai-vreS: Είναι ένας νέος άνθρωπος, επιστήμονας, με πλούσια κοινωνική δράση και ιδιαίτερα αγαπητός στον αγροτικό κόσμο. 
Αντίθετα από ότι δίαδίδεται, το όνομά του είχε προταθεί εδώ και μέρες. Αποτελεί επιλογή η οποία σηματοδοτεί την ανανέωση και την εμπιστοσύνη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις ιδέες και την εργατικότητα των νέων ανθρώπων.
Καλή επιτυχία Γιάννη.  

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ...
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΝΟΜΙΖΩ.

ΟΞΩ ΤΑ ΜΠΑΜΠΙΑ...ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ, ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΛΙΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΦΑΓΑΔΕΣ!!! ΣΥΝΤΑΞΗ 200 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ...ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΝΕΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

SIMFONO MAZISOY B.A

Ανώνυμος είπε...

μόνο μη με τον τρόπο μας διαφθίρουμε και τους νέους....

Ανώνυμος είπε...

Ξυσε τα τετοια σ με γκασμα ( αφού είναι και γεωπόνος)

Ανώνυμος είπε...

1. Boυλευτης γεωπονος
2. Περιφερειαρχης Γεωπονος
3. Δοικητης Μαματσειου Γεωπόνος
4. Προεδρος ΤΕΔΚ Γεωπονος.


Τελικα η γεωπονια είναι in...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ...ΝΑ ΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ... ΠΑΡΑ ΑΧΜΑΚΗΣ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΜΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ!!!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑΤΖΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΕΤΟΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

“Να γυρίσει σελίδα, ανακόπτοντας τη φθορά της κυβέρνησης λόγω Μνημονίου, θα επιχειρήσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Παπανδρέου”,γράφουν τα ΝΕΑ. Μπα έχουμε φθορά; Στο Mega δεν το πήραν χαμπάρι;

Για τα πρόσωπα τώρα:

Η Φώφη Γεννηματά επιμένει να αρνείται για το δήμο Αθηναίων και έτσι ευνοείται η υποψηφιότητα του κ. Καμίνη

Η Κατερίνας Μπατζελή απειλεί με παραίτηση αν την κατεβάσουν στην Κεντρική Ελλάδα και έτσι συζητούσαν την λύση του κ. Περγαντά .

Ο κ. Μαγκριώτης επέμενε στην άρνησή του για την Κεντρική Μακεδονία και έτσι τον βλέπουν να φεύγει και από την κυβέρνηση, ενώ για την περιφέρεια συζητείται το όνομα της Χρύσας Αράπογλου.

Η υποψηφιότητα της κας Γκερέκου για περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων συναντούσε έντονες αντιστάσεις , αφού δεν έχει κλείσει ακόμα η εκκρεμότητα με το σύζυγό της κ. Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Πάρης Κουκουλόπουλος επέμεινε να μην θέλει να είναι υποψήφιος, ενώ η λύση του κ. Αθανασιάδη στη Δυτική Μακεδονία συζητιέται ακόμα χωρίς να έχει αποφασιστεί τίποτα.

Στην περιφέρεια Αττικής, κερδίζει πόντους ο Γιάννης Σγουρός, αλλά συζητείται και το όνομα της υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Για τη Θεσσαλία, προηγείται η υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου νομάρχη Φώτη Χατζημιχάλη, αλλά ακούγεται και το όνομα της Ροδούλας Ζήση.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας φέρεται ως ο επικρατέστερος για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην Πελοπόννησο ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να στηριχθεί ο Πέτρος Τατούλης, ενώ συζητείται και το όνομα του βουλευτή Μεσσηνίας Οδυσσέα Βουδούρη.

Πρωτοφανής στα χρονικά άρνηση κορυφαίων στελεχών ενός κόμματος να πειθαρχήσουν στον επικεφαλής μιας κυβέρνησης που εξελέγη πριν από λίγους μήνες με συντριπτική διαφορά από την Αντιπολίτευση, για τον λόγο ότι φοβούνται πως δεν θα εκλεγούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και η πολιτική σταδιοδρομία τους θα σταματήσει εκεί.

Πράσινη γλίτσα είπε...

Κι αφού οι δεινόσαυροι απέφυγαν το θάψιμο και την ταφόπλακα στην πολιτική τους καριέρα, ήρθε η ωρα του Γιάννη, να πληρώσει ακριβά τη διαφήμιση για το ενδεχόμενο να είναι μελλοντικά υποψήφιος βουλευτής...
Τα παπαγαλάκια της περιοχής ξεσκίστηκαν να μας το παρουσιάσουν ως ανανέωση...είναι αναγκαστική αλλαγή λόγω ηθελημένου τραυματισμού... κύριε Π.Π ... αν είχε ελπίδες ο Βούδας θα αφηνε την ευκαιρία; αιντε με τις αναλύσεις σου μας τάπριξες και συ και οι υπόλοιποι ξερόλες...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!!!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ , ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ, ΕΚΑΝΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ααααα δουλεια και στην ταβερνα του πατερα του.........




Μα τόσα προσόντα .................!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο άλλος με το φαρμακείο, το χειρότερο ίσως από άποψη καλαισθησίας στην κοζάνη, αφκέτο …

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Γιάννης Παπαϊορδανίδης
Εχει στο ενεργητικό του πολλές ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ .
Είναι ένα άτομο με
Ηθος = EXCELENT
Χαρακτήρα = EXCELENT
Φιλοτιμία = EXCELENT
Εργατικότητα = EXCELENT
Προοδευτικός = EXCELENT
Αγωνιστής = EXCELENT
ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ = = EXCELENT
ΑΡΝΗΤΙΚΑ =ZERO
Για αυτούς τους λόγους τα οποία είναι ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ από ΧΙΛΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ
η ομάδα μας αποφάσισε την στήριξη
και

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ...xa xaxaxa ti trela.

Ανώνυμος είπε...

όπου ακούς πολλά κεράσια ...πάρ'το καλάθι και φύγε

Ανώνυμος είπε...

ρε το παληκαρι το βαλαν υποψηφιο για να τον καψουν δεν τους βγαίναν τα κουκια απο καστορια-φλωρινα και τα πρωτοκλασατα στελεχη αρνήθηκαν ερε δντ και τροικα πως θελετε να αδειασετε το πασοκ

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες όποιος απο σας έχει τα κότσια ας παέι να εκλεγεί απο τόσους υποψηφίους και μετα να κάνει 2 μήνες προεκλογικό με ότι αυτό συνεπάγεται ( γιατι δεν έχετε ιδέα ) και μετα τα λέμε.
Και είμαι Νεοδημοκράτης έτσι;
Οπότε μην μιλατε όλοι εξω απο το χορό.
Όποιος νομιζει οτι είναι καλύτεροσ και οτι αξίζει πιο πολλά να παει να αναμετρηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δακής απο χθές ευρίσκεται εις πλήρην ευθυμίαν και χαράν, δια το ευχάριστον γεγονός...
Εχρίσθει αντίπαλος του, είς άγνωστος εις το πανελλήνιον, ο οποίος μαθηματικώς και εκλογικώς οδηγείτε εις βαρυτάτην ήτταν...
Απο το πρωί ο Δακής, είναι πρόσχαρος, χαμογελαστός και οι νουθεσίες των φίλων του, είναι οτι πλέον η νίκη του, είναι απλός...περίπατος!!!

Λένα είπε...

Εντάξει να μην πάμε να ψηφίσουμε αν είναι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το βιογραφικό του Δακή κατά τη μέχρι τώρα θητεία του τα λέει όλα "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Ο εν λόγω υποψήφιος είναι άγνωστος εις το Πανελλήνιον! Βάσει ποίων δεδομένων πολιτικών, προσδοκά νίκην, με εναν επιφανήν δύσκολον αντίπαλον;

Ανώνυμος είπε...

Συμβουλή για όσους κάνουν περίπατο:
Προσοχή μη σας πάρει η κατηφόρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης έχει τη δυνατότητα να κερδίσει αρκεί να μην πατήσει σάπια. Να στηριχθεί χωρίς φόβο στην κοινωνία και να αποφύγει τις κακοτοπιές του χώρου του. Γιατί κακά τα ψέματα, πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να φύγει απο τα πόδια τους και ταυτόχρονα να χρεώσουν και μιά ήττα στον ΓΑΠ που τον επέλεξε.......

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΑΚΟΣΤ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Το βιογραφικό δείχνει εναν ιδανικό οσφυοκάμπτη σε κάθε κομματικό προυχοντα. Το σίγουρο είναι οτι δεν έχει να πεί τίποτε σε κανένα εχέφρονα πολίτη. Όχι πως ο μπλέ τίποτας αξίζει κάτι παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

to lacoste einai san tou pliatsiou maimou apo tourkia!!!

Ανώνυμος είπε...

το μεγαλο λαθος καθε νεου πολιτικου,ειναι οτι την επιλογη των συνεργατων του δεν την κανει ο ιδιος,αλλα το "μαστοδοντα" της Αθηναικης Κεντρικης εξουσιας,για αυτο το μοναδικο λογο ο Γιαννης(ειδικα στο Ν.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)θα παθει την "πλακα) της πολιτικης του αφετηριας....

Το Προφίλ μας