Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Αποκλεισμός Εγνατίας οδού στον Α/Κ Σιάτιστας

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Βέροια προς Γρεβενά - Ιωάννινα
Τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων και λεωφορείων θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Καλαμιάς και θα ακολουθούν τη διαδρομή Βατερό – Κοζάνη – Λευκόβρυση – Πρωτοχώρι – Λευκοπηγή – Αιανή – Χρώμιο – Βάρη – Πυλωροί – Κνίδη - Γρεβενά και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κοζάνης [Κοίλα] και από εκεί μέσω της Ε.Ο Κοζάνης – Ελασσόνας – Λάρισας – Τρικάλων θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Παναγιάς με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. 


Αποκλεισμός Εγνατίας οδού στον Α/Κ Σιάτιστας  
Ανακοινώνεται ότι λόγω κινητοποιήσεων των κατοίκων του Δήμου Σιάτιστας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», από τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 14 Μαΐου 2010 έχει γίνει αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων, διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς ως εξής: 
Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Βέροια προς Καστοριά
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Κοζάνης [Κοίλα] και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Κοζάνης-Φλώρινας-Έδεσσας και θα εξέρχονται στην Ε.Ο. Έδεσσας – Αμυνταίου - Καστοριάς ακολουθώντας τη διαδρομή: Αετός – Σκλήθρο – Λέχοβο – Δισπηλιό - Καστοριά. Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Καστοριά προς Κοζάνη - Βέροια Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται στον ισόπεδο κόμβο Αλιάκμονα [στον κάθετο άξονα Α-29] και θα επιστρέφουν προς Καστοριά μέσω της Ε.Ο. Καστοριάς - Αμυνταίου - Έδεσσας και θα ακολουθούν τη διαδρομή Δισπηλιό – Λέχοβο – Σκλήθρο - Αετός, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Κοζάνης-Φλώρινας-Έδεσσας με κατεύθυνση προς Κοζάνη και ακολούθως θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοζάνης [Κοίλα] προς Βέροια.  
Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Καστοριά προς Ιωάννινα Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων θα εκτρέπονται στον ισόπεδο κόμβο Αλιάκμονα [στον κάθετο άξονα Α-29] θα επιστρέφουν προς Καστοριά μέσω της Ε.Ο. Καστοριάς- - Αμυνταίου - Έδεσσας και θα ακολουθούν τη διαδρομή Δισπηλιό – Λέχοβο – Σκλήθρο - Αετός, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Κοζάνης-Φλώρινας-Έδεσσας με κατεύθυνση προς Κοζάνη, ακολούθως θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοζάνης [Κοίλα] και από εκεί μέσω της Ε.Ο Κοζάνης – Ελασσόνας – Λάρισας – Τρικάλων θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Παναγιάς με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων και λεωφορείων θα εκτρέπονται στον ισόπεδο κόμβο Αλ­ιάκμονα [στον κάθετο άξονα Α-29] θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Κοζάνης-Ιωαννίνων και θα ακολουθούν τη διαδρομή Κιβωτός – Μηλιά - Βατόλακκος – Μυρσίνα – Γρεβενά και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
Πηγή: ΕΡΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα!μια χούφτα πολίτες αποκλείουν τον μεγαλύτερο άξονα και αντί να πάει επιτόπου κάποιος υπεύθυνος να τους στείλει σπίτια τους,επεμβαίνει η τροχαία και αλλάζει την κυκλοφορία.μια άλλη χούφτα πολίτες αποκλείει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και δεν αφήνει τους τουρίστες να έρθουν στη χώρα μας να αφήσουν τα ευρουλάκια τους.και αντί να πάει κάποιος να στείλει σπίτια τους,αλλάζουν το λιμάνι απόπλευσης!μια ακόμη χούφτα πολίτες,θεωρόντας ότι θίγονται τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα,απειλούν να βυθίσουν την χώρα στο σκοτάδι.έλεος με αυτή την ασυδοσία.

Ανώνυμος είπε...

10:18
Ο "κάποιος" δεν υπάρχει. Μόνο εσύ και εγώ υπάρχουμε. Για σκέψου λοιπόν ποιος πρέπει να πάει;

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα ο ένας έλληνας τυραννάει τον άλλο. Τόσο μυαλό έχουμε. Αυτοί που είναι να πιεστούν, κάθονται αναπαυτικά και τα βλέπουν στα δελτία ειδήσεων, γελώντας.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τελικά φταίν αυτοί που μας έφεραν την Εγνατία. Ούτε αυτό μας Αξίζει

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το Προφίλ μας