Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η Κίνηση Ενεργών πολιτών Εορδαίας για το δρόμο Πτολεμαΐδας-Άρδασσας


ΠΡΟΣ

Τον Νομάρχη Κοζάνης

 Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο τακτικά γινόμαστε αποδέκτες έντονων παραπόνων από πολίτες της Εορδαίας για τον κίνδυνο που διατρέχουν καθημερινά από την κακή κατάσταση του δρόμου Πτολεμαιδας- Αρδασσας. (βλεπ.φωτο.www.eordaia.gr) Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας προκειμένου να έχει ιδίαν αντίληψη πήγε επί τόπου και διαπίστωσε πως κατά μήκος του δρόμου Πτολεμαίδας- Αρδασσας υπάρχουν σε διαφορετικά σημεία δύο (2) τομές εγκάρσια. 


Οι οποίες μην αντέχοντας τα φορτία που δέχεται καθημερινά ο δρόμος έχουν υποστεί καθίζηση. Με αποτέλεσμα αν ένας οδηγός δεν γνωρίζει το δρόμο η είναι προς στιγμήν αφηρημένος να θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα της ζωής του αλλά και του οχήματος του.  

Κατά την άποψη μας, ο δρόμος Πτολεμαίδας- Άρδασσας  χρειάζεται απαραίτητα μια ολοκληρωμένη μελέτη ανακατασκευής που θα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτεί ένας σύγχρονος δρόμος.

 Προς στιγμήν όμως για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, όπως αυτές που ζήσαμε τον χειμώνα, όπου είχαμε δεκαοκτώ (18) ατυχήματα, η Νομαρχία Κοζάνης θα μπορούσε να διαθέσει κάποιες λίγες χιλιάδες ευρώ για να βελτιωθεί η κακή εικόνα του συγκεκριμένου δρόμου και να γίνει πιο εύκολη και πιο ασφαλής η μετακίνηση των πολιτών.

Τελικά αναρωτιόμαστε η Νομαρχία Κοζάνης έχει την κατάλληλη ενημέρωση από τις αρμόδιες τοπικές αρχές;  Γιατί είναι δύσκολο για μας  να μπούμε στην λογική ότι η Νομαρχία Κοζάνης  δεν θέλει να ασχολείται τόσο πολύ με την Εορδαία, όπως κάποιοι κατά καιρούς μας διαδίδουν.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Δήμαρχο Πτολεμαίδας

2. Δήμαρχο Μουρικίου

3. Βουλευτές του νομού Κοζάνης

4. ΜΜΕ











                                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ





              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



 ΛΙΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                 ΜΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας