Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Αμανατίδης: Σήμερα, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού μας στα Σέρβια!

Σήμερα, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού μας στα Σέρβια! Για ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη αλλά και συνεχίζοντας να ακούμε και να μιλάμε με τους πολίτες!


 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nουδούλια και νου-δουλάκια της περιοχής. εσείς που κάνετε ότι θέλετε και εκλέγετε όποιον θέλετε, τα καταφέρατε , βγάλατε κεντροαριστερό δήμαρχο στα Σέρβια και τον ήπιατε και στην περιφέρεια από έναν άνθρωπο που τον Στήσατε παιχνίδι ως υποψήφιο βουλευτή.
-Αντε, πέντε χρόνια τώρα να καμαρώνετε μόνο τον κούλη στην Αθήνα.
-Αντε, και μετά από πέντε χρόνια στηρίξτε ΠΑΣΟΚ (νουδούλια για να είστε πάλι μέσα στα πράγματα ) ΧΑχαχχΧΑΧΑΧΧχαχχα!!!! τον ήπιατεεεεεε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κεντροαριστερος δημαρχος χαχαχαχαχα που ηθελε να διωξει υπαλληλους απο τους παιδικους σταθμους, εχει 9 στους 11 νεοδημοκρατες συμβουλους και εκανε υποκλισεις σε αδωνι χατζιδακι και μουσουρουλη; ε στην ελλαδα οτι δηλωνεις εισαι!

Ανώνυμος είπε...

Κε Αμανατίδη συγχαρητήρια για την νίκη,καλή επιτυχία.
Πιστεύω ότι πραγματικά θα δείξετε ενδιαφέρον για την Δυτ.Μακεδονία και για την περιοχή μας(Δήμος Σερβίων,Δήμος Βελβεντού).Για χρόνια,για 10ετίες κανένας μα κανένας δεν σκέφτηκε(γιατί;)ότι ο δρόμος των καντηλιών,όπως τον λέμε,Κοζάνης-Σερβίων πρέπει να γίνει κομμάτι Εγνατίας οδού.Κανείς δεν σκέφτηκε,ότι πρέπει να γίνει σύγχρονος δρόμος από Νεράιδα έως Πολύμυλο.Ως πότε θα ταλαιπωρείται ο κόσμος της περιοχής μας;Πώς θα μιλάμε για ανάπτυξη χωρίς σύγχρονους δρόμους;Ούτε τα βασικά δεν υπάρχουν.Πιστεύω ότι θα το δείτε το θέμα και θα σκύψετε πάνω του μέχρι την υλοποίησή του.
Με τιμή
Δημότης Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αγαπητέ συνδημότη
Η δημοτική αρχή Ελευθερίου η οποία υπερψηφίστηκε με 67%
Στην συνάντηση για την κλειστή γεφυρα έθεσε προτεραιότητα την σύνδεση με Κατερίνη (κεντρική Μακεδονία) και Λάρισα (Θεσσαλία)
Ενώπιον του περιφερειάρχη Δυτικής μακεδονιας
Έτσι επιβραβεύουμε τους οραματιστές εμείς οι Σερβιωτες !

Το Προφίλ μας