Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για…επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» στα Σέρβια-Δείτε τα ονόματα!

Ο λόγος για την Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και στις 2 Φεβρουαρίου θα εκλέξει, κατά τη διάρκεια της γενικής της συνέλευσης, τον επικεφαλής της και υποψήφιο δήμαρχο. Ποιοι είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέχρι στιγμής ενδιαφερόμενοι; Οι κύριοι Πολυδεύκης Λιάκος, Αλέξανδρος Λαϊόπουλος και Δημήτρης Ζάκης, ενώ ακούγεται και το όνομα του κ. Ρήγα, από το Βελβεντό. Τέσσερα ονόματα, με επικρατέστερο, ίσως, εκείνο του Πολυδεύκη Λιάκου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2012. Αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όπως μαθαίνουμε, και ίσως υπάρξουν και εκπλήξεις…
ΠΑΝ.
AΠΟ ΤΟΝ «ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ»

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!!
ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ Κ'ΚΑΠΟΙΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΜΠΕΛΙΑΣ;O ENAΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΛΙΟ (ΒΛΕΠΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ(ΒΛΕΠΕ ΜΚΟ).ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ (Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ).ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΛΙΑΣ.

ΜΑΥΡΟΣ είπε...

Στο έβδομο κύμα της έρευνας 4 μήνες πριν τις εκλογές, στο ερώτημα "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού για το 2014;" (Ελεύθερες απαντήσεις αυθόρμητες χωρίς αναφορά προσώπων) τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
1. Μακρυγιάννη Μ. 28,3% από (29,1% του Οκτωβρίου)
2. Κωνσταντόπουλο Β. 22,9% από (20,9% του Οκτωβρίου)
3. Ζάκη Δ. 6,9%
4. Λαϊόπουλο Αλ. 6,7% από (7,0% του Οκτωβρίου)
5. Σόκουτη Ι. 4,9% από (9,3% του Οκτωβρίου)
6. Λιάκο Π. 3,9%
7. Τσίγκα Ε. 3,3%
8. Στεργίου Ε. 3,3% από (5,1% του Οκτωβρίου) Τσικαρδάνη Θ. 2,0% από (4,4% του Οκτωβρίου)
9. Λαζαριώτη Ν. 3,1% από (4,8% του Οκτωβρίου)
10. Ελευθερίου Χ. 2,4% από (3,1% του Οκτωβρίου)
11. Βαρσαμόπουλο Δ. 2,4% από (1,2% του Οκτωβρίου)
12. Κοσματόπουλο Αθ. 2,0%
13. Δισερή Ε. 1,8% από (2,1% του Οκτωβρίου)
14. Ζορμπά Μ. 1,6%
15. Κοκολιό Δ. 1,6%
Λοιποί 4,9% από (4,4% του Οκτωβρίου, κανείς άνω του 1,0%)

Με ενδιαφέρον θα πρέπει να αναμένεται η επιλογή του υποψηφίου από την πρωτοβουλία, καθώς έτσι θα καθορισθεί μάλλον το τρίπολο που θα διεκδικήσει τις εκλογές καθώς θα υπάρξει πιθανώς ένας ακόμη με προτιμήσεις άνω του 12-13%.

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά εχεις εσύ ρε Γιατρέ μ’ αυτα τα ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μαύρε μέτρα και τον Κοσμαδόπουλο σε παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός δεν είναι μαζί τους. Κακώς δημοσιεύουν το όνομά του. Σημαινει ότι κάνουν προβοκάτσια!! Συνηθισμένα να κάνουν τέτοια τα λαμόγια και απορρίματα από την αριστερά !!!
Ο γιατρός πρέπει να είναι επικεφαλής!!.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.53 ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚΗ ΕΤΣΙ;ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ...Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...είπε ο Μπουχουρας.
-Προεδρε, ηρεμααααα

Το Προφίλ μας