Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ζητά το παντεσπάνι του

της Ιωάννας Κωσταρέλλα από το ΧΡΟΝΟ
«Ξαναχτύπησε» προχθές ο πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννης Βέργαδος, ο οποίος, ως φαίνεται, έχει αντιληφθεί μάλλον στραβά το ρόλο του στη διοίκηση του Ιδρύματος και επιμένει σε επιστολές, οι οποίες μάλλον απομειώνουν περαιτέρω το κύρος του θεσμού, παρά περιποιούν τιμή σ’ εκείνον που τις συντάσσει.
Ο κ. Βέργαδος, λοιπόν, αφού προ δύο μηνών είχε συντάξει ομηρικών διαστάσεων επιστολή για τον ίδιο λόγο, τώρα έρχεται να παραπονεθεί εκ νέου στο υπουργείο για το ευτελές ύψος –όπως λέει- των αποζημιώσεων και να ζητήσει απο τον υπουργό «αν δεν θέλει τα συμβούλια να τα καταργήσει, αντί να τα ευτελίζει».

Προφανώς διαφεύγει της δικής του προσοχής ότι το έκτακτο προσωπικό του ιδρύματός του είναι ακόμα χωρίς συμβάσεις εργασίας, την ώρα που αν το ίδιο συνέβαινε σε ιδιωτική επιχείρηση θα είχε παρέμβει η επιθεώρηση εργασίας. Iσως, επίσης, ξεχνά ότι καθ’ οδόν βρίσκεται νέα σαρωτική «Αθηνά 2» που δύσκολα θα αφήσει πολλά τμήματα όρθια.
Εκείνος επιμένει να ζητά το «παντεσπάνι» του, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω του.
Ας μας κάνει, λοιπόν, τη χάρη ο πρόεδρος του συμβουλίου την επόμενη φορά που θέλει να εκφραστεί δημόσια, να επιλέξει κάτι που να αφορά στο σύνολο το ιδρύματος. Σε διαφορετική περίπτωση ας παραιτηθεί, εφόσον η παρουσία του γίνεται αντιληπτή μόνο χάρη στις επιστολές που στέλνει για να διαμαρτυρηθεί για τα προσωπικά του οικονομικά.

1 σχόλιο:

Θανάσης Καλλιανιώτης είπε...

Ποιοι αποτελούν το "έκτακτο προσωπικό του ιδρύματός" ονομαστικά;

Το Προφίλ μας