Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Αποτελέσματα Προκήρυξης ΣΟΧ 1/2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 1/2013
Παρακάτω παρατίθενται τα αποτελέσματα της υπ. αριθ. ΣΟΧ 1/2013 ανακοίνωσης που αφορά προσλήψεις προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού:
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΤΟΜΑ
ΠΙΝΑΚΕΣ
 101 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
2
pdf ΚΑΤΑΤΑΞΗ  pdf ΕΠΙΛΟΓΗ
 102 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΓΑΙΩΝ)
1
pdf ΚΑΤΑΤΑΞΗ   pdf ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΕΣ pdf ΕΠΙΛΟΓΗ
 103 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 1 pdf ΚΑΤΑΤΑΞΗ  pdf ΕΠΙΛΟΓΗ
 104 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1
pdf ΚΑΤΑΤΑΞΗ  pdf ΕΠΙΛΟΓΗ
Ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν στο ΑΣΕΠ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΩΡΩΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε η δραματική , τραγική και εξευτελιστική συζήτηση μεταξύ του Δημάρχου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ένας αποκαλούσε Ψ Ε Ύ Τ Η τον άλλον. ΄τώρα ποιός απο τους δύο έλεγε την αλήθει ο κόσμος κατάλαβε και άρχισε να αποχωρεί από την αίθουσα. Κρίμα και ντροπή.Ο δήμαρχος έλεγε πράγματα που ήδη έχει κάνει προ μηνών και ζητούσε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου ,οτι επρόκειτο να τά κάνει. Ο άλλος ειχε πλήρη άγνοια το τι έκανε ο πρώτος.Κοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι γιατί δεν λέτε την αλήθεια στους πολίτες ντρέπεσθε η φοβάστε?

Το Προφίλ μας