Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Χρυσό βραβείο, στην κατηγορία Ποιότητα, για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελιάς Ιμέρων στο διεθνή διαγωνισμό London IOOC

Υψηλών διακρίσεων συνέχεια για τον Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελιάς Ιμέρων ο οποίος απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ποιότητα στο διεθνή διαγωνισμό London IOOC μαζί με άλλα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την Ελλάδα  https://globaloliveoilstars.com/.../pro.../quality/page/4...
Ο LONDON IOOC https://globaloliveoilstars.com/ είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων εφαρμόζοντας πολύ αυστηρά standards αξιολόγησης βάσει των γευστικών μεθόδων που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.
🇬🇧Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς πολύ υψηλού κύρους σε παγκόσμιο επίπεδο, με την εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία 9 στα 10, βάσει της παγκόσμιας κατάταξης EVOO World Ranking.
🫒Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον LONDON IOOC γίνεται με την αυστηρή μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting) από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους.
🏵🏅O βαθμός δυσκολίας συμπληρώνεται από τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό συμμετοχών, που για το 2024 έφτασε τα 925 ελαιόλαδα προερχόμενα από 33 ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, όπως Ιταλία, Τουρκία, Κροατία, Ελλάδα, Ισπανία, Βραζιλία, Κίνα, Τυνησία, Η.Π.Α, Πορτογαλία, Ιαπωνία κ.ά
✌🤝Θερμά Συγχαρητήρια στο Συνεταιρισμό μας και στον πρόεδρο Dimitris Papadopoulosγια την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που μπορούν να προάγουν το εξαιρετικό λάδι μιας περιοχής "outsider" σε σχέση με τις εγνωσμένης αξίας ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Πελοποννήσου και Κρήτης.
🙏Τον ευχαριστώ επίσης για την εμπιστοσύνη να προωθώ σημαντικά νέα που αφορούν στο Συνεταιρισμό!🫒🫒

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας