Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου για τη Συντήρηση και Αποκατάσταση της Εσωτερικής Οδοποιίας Σερβίων

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, υπέγραψε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση και Αποκατάσταση Εσωτερικής Οδοποιίας Σερβίων», συνολικού ποσού 271.030,31 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

 

Το έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση και συντήρηση τμημάτων των κεντρικών δημοτικών οδών της πόλης των Σερβίων, με στόχο την αποκατάσταση και βελτίωση των οδοστρωμάτων για την ασφαλή και άνετη κυκλοφορία των κατοίκων και επισκεπτών. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 120 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο, και ο κ. Βασίλειος Δεληβάνης, νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, καθώς και στελέχη του Δήμου Σερβίων.

 

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Υποδομών και Μεταφορών για την περίοδο 2021-2025.

 

Ο κ. Ελευθερίου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «16 δρόμοι εντός οικισμού μέσα στα Σέρβια θα ασφαλτοστρωθούν με χρηματοδότηση 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Μεταφορών, μετά από καταλυτική παρέμβαση του τότε υφυπουργού και σημερινού Βουλευτή του νομού μας, του κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου. Όταν υπάρχει διάθεση προσφοράς, δεν υπάρχουν μόνο λόγια, αλλά υπάρχουν μεγάλα έργα. 1.100.000 ευρώ δόθηκαν σε ασφαλτοστρώσεις μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, όχι σε έργα βιτρίνας αλλά σε έργα ουσίας. Απομένει να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στην 117 και στην Κάρπου, έργο που ωριμάζει η τεχνική μας υπηρεσία».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου ευλογεί δημόσια τα γένια του Παπαδόπουλου ο οποίος πολιτεύεται στον νομό Κοζάνης από το 1996 και ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα Σέρβια. Λόγω του ότι ο Δήμος Σερβίων αρχίζει πολιτικά και αναδεικνύει καινούργια πολιτικά πρόσωπα στο κοινοβούλιο τα οποία υπουργοποιούνται η υπουργάρα ο Παπαδόπουλος θυμήθηκε ξαφνικά τα Σέρβια και την τοπική οργάνωση της ΝΔ την οποία κατευθύνει απόλυτα καθώς και ολόκληρο τον Δήμο. Αυτά να τα δούνε οι Αριστεροί και Συριζέοι προοδευτικοί που στις δημοτικές εκλογές συνέπραξαν πολιτικά με ακροδεξιά στοιχεία προκειμένου να αναδείξουν δημοτική αρχή που επίσημα ευλογεί τα γένια δεξιών προσώπων.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ρίξτε πίσσα στους κεντρικούς καρόδρομους της πόλης. Έχουν γίνει τα αυτοκίνητα μας κουδουνίστρες!

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον το έργο της ανάπλασης δεν παραδόθηκε ποτέ από τον εργολάβο, εάν δεν περάσουν 10 χρόνια δεν μπορεί κανένας να παρέμβει. Είναι ''χυδαίος'' λαϊκισμός να διαφημίζει ο Ελευθερίου ότι η τεχνική υπηρεσία μελέτα το πώς θα στρώσει πίσσα πάνω από τις πέτρες της διαλυμένης αναπλάσεως.

Το Προφίλ μας