Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου για την ανακαίνιση των Κ.Ε.Π. του Δήμου Σερβίων

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χρήστος Ελευθερίου, υπέγραψε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων τη σύμβαση για την προμήθεια και εφαρμογή εξοπλισμού και υλικών ανακαίνισης στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 58.748,72 ευρώ με το Φ.Π.Α.

 

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», το οποίο υποστηρίζεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο, και ο κ. Δημήτριος Τσαράβας, νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ανάδοχου, καθώς και στελέχη του Δήμου Σερβίων.

 

Η σύμβαση προβλέπει την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών τριών Κ.Ε.Π. του Δήμου (Σερβίων,Τρανοβάλτου, Λιβαδερού), με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

 

Ο κ.Ελευθερίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη του έργου, τονίζοντας τη σημασία της ανακαίνισης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και την ενίσχυση της λειτουργικότητας των Κ.Ε.Π.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή με λίγα λογια, με κρατικά χρήματα θα ανακαινιστεί το γραφείο του ΚΕΠ στα Σέρβια που ανοίκει σε ιδιότη? και γιατί δενβπαει το ΚΕΠ στο παλιό κτήριο της Αστυνομίας που ειναι και δημόσιο και εχει και μεγαλύτερη πρόσβαση?

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια τώρα ιδιώτης έχει την αποκομιδή των σκουπιδιών χρησιμοποιώντας ΚΡΑΤΙΚΑ σκουπιδιαρικα!

Ανώνυμος είπε...

Όλα για την παρέα,φίλε/η 16.29 τζάμπα τα λές.Δεν τον άκουσες που είπε στον Μητσοτάκη ότι μας βοήθησες και με το παραπάνω;Αυτά είναι από τα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

7/6/24 20:27

Τον άκουσα κανονικά να το λέει όπως άκουσα και τα δίπολα που γίνανε μονόπολο, άκουσα και πως τον ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Παπαδόπουλος ο Βουλευτής για την άφιξη Μητσοτάκη στα Σέρβια το είπε στο δημ. Συμβούλιο. Το θέμα οι Συριζέοι που τον ψήφησαν και οι Αριστεροί του Γεωργακόπουλου πως αισθάνονται ?

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας την φωτογραφία καταλαβαίνουμε πολλά. Στήριξη με το αζημιωτο.
Όχι τίποτα άλλο αλλά ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά προεκλογικά περί ηθικής, διαφάνειας, κλπ, κλπ, κλπ.
Ας μας πουν η δουλειά δόθηκε με απ' ευθείας ανάθεση η με διαγωνισμό.
.

Ανώνυμος είπε...

Τα trendy κορδόνια μου θυμίζουν τα παπούτσια του Γιατρού. Μια ζωή σβάρνα ήταν χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Χοντρικά 45.000 χωρίς τον ΦΠΑ. Δια τρία ΚΕΠ σημαίνει 15.000 ανά κεπ. Βγάλε το κέρδος του εργολάβο (για αυτό γίνονται όλα ) βαλε την παραδοσιακή υπέρκοστολόγηση, Ε ενα σκούπισμα και ένα βάψιμο όλη η ιστορια
Αξιζει φωτογραφια! Όπως οι φωτογραφίες "βάψαμε" "επεσε άσφαλτος"
Και άσε τον τόπο μας να μαραζώνει μετά με την μέρα ..
Αλλά όταν ψηφίζετε αυτούς που σας φερονται όπως ο γκρουεζας...

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί πολύ έντονα η φήμη που είναι προς περισσότερο αλήθεια ότι κάποιοι που λαμβάνουν μισθό από τον δήμο για εργασία πλήρη πληρώνονται έτσι και από άλλον δήμο! Κάποιοι δηλαδή εργάζονται όλη την ημέρα ! Μήπως κάποιοι το έχουν παρατραβηξει;

Το Προφίλ μας