Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με στελέχη της ΑΝΚΟ

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με στελέχη της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ) με στόχο τη συνολική αποτύπωση και αξιολόγηση της πορείας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και τον προσδιορισμό νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος Χολέβας, υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερβίων και εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε λεπτομερής ανασκόπηση των τρεχόντων έργων υποδομής και ανάπτυξης, με έμφαση στην ενίσχυση της ελκυστικότητας του δήμου.

Ο κ. Ελευθερίου, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με την ΑΝΚΟ και άλλους αναπτυξιακούς φορείς για την επίτευξη των στόχων του δήμου. Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη για τη συνεχή αξιολόγηση και προσαρμογή των στρατηγικών ανάπτυξης, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Η σύσκεψη έκλεισε με την απόφαση για τη δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος δράσεων και την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την υλοποίηση νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου και αειφόρου περιβάλλοντος στο Δήμο Σερβίων.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας