Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Παρεμβάσεις στη Δημοτική Κοινότητα Ελάτης

Ο Δήμος Σερβίων συνεχίζει τις στοχευμένες παρεμβάσεις στις τοπικές κοινότητες. Χθες, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εργασίες στη Δημοτική Κοινότητα Ελάτης.

 

Οι παρεμβάσεις περιελάμβαναν:

 

Διάνοιξη και συντήρηση αγροτικών δρόμων: Οι αγροτικοί δρόμοι της Ελάτης βελτιώθηκαν για να εξασφαλιστεί η εύκολη πρόσβαση των κατοίκων στις αγροτικές περιοχές.

 

Κοπή χόρτων: Πραγματοποιήθηκε κοπή των χόρτων σε κεντρικά σημεία και περιμετρικά της κοινότητας για την βελτίωση της αισθητικής εικόνας της περιοχής.

 

Αλλαγή λαμπών: Αντικαταστάθηκαν φθαρμένες λάμπες δημοτικού φωτισμού, εξασφαλίζοντας επαρκή φωτισμό κατά τις βραδινές ώρες.

 

Παρεμβάσεις για την πυροπροστασία: Υλοποιήθηκαν εργασίες για την ενίσχυση της πυροπροστασίας, περιλαμβάνοντας τον καθαρισμό των ζωνών πυροπροστασίας.

 

Οι Αντιδήμαρχοι Έφη Παπαδοπούλου και Λευτέρης Χατζηλαζάρου βρέθηκαν επί τόπου, επιβλέποντας τις εργασίες και συνομιλώντας με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις παρεμβάσεις. Ο Δήμος Σερβίων παραμένει προσηλωμένος στην συνεχή βελτίωση των συνθηκών ζωής και την προστασία των δημοτών του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εκεί στον ΔΗΜΟ έχετε χάσει την μπάλα . Αυτά που είναι αυτονόητα και τα πληρώνει ο δημότης, τα εμφανίζεται σαν έργα. Εαν δηλαδή δεν αλλάξεις λάμπες και δεν κόψεις χόρτα το καλοκαίρι τη άλλο θα κάνετε. Λίγη σοβαρότητα επιτέλους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι αντιδήμαρχοι συνομίλησαν με δημότες και τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους . Και τη θα έκαναν οι δημότες θα τους έλεγαν μην κόβεται τα χόρτα ? Γιατί δεν μας λέτε τι παίρνετε εκεί στο Δήμο για να πάρουμε και εμείς. Όταν θέλουμε να εμφανίσουμε το τίποτα για κάτι. Και κάτι ακόμα. Βέβαια και θα πάτε στα χωριά τώρα, αφού για έξι μήνες δεν πατήσατε έρχονται τα ανταμώματα . Δεν κάνατε τίποτα από έργο ,τουλάχιστον να είναι όσο γίνεται καθαρά. Το σανό πάει σύννεφο. Και δεν ήθελε δημοσιογράφο ο δήμαρχος, ποιος θα έβγαζε αυτά τα φανταστικά δελτία τύπου?

Ανώνυμος είπε...

2024 και βγαίνει δήμος και αναγγέλει ότι ΕΚΟΨΕ ΧΟΡΤΑ
ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΜΠΕΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΖΩΝΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
Μιλάμε για ΕΡΓΑ
ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ "ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΟΥ" ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

2024 και βγαίνει δήμος και αναγγέλει ότι ΕΚΟΨΕ ΧΟΡΤΑ
ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΜΠΕΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΖΩΝΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
Μιλάμε για ΕΡΓΑ
ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ...

Το Προφίλ μας