Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

«Κύπελλο Δρόμου Ανδρών - Γυναικών 2024» στα Σέρβια - Δράσεις και για τους μικρούς μας αθλητές

Ο Δήμος Σερβίων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Αθλητικό Σύλλογο «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ», φιλοξενεί το Πανελλήνιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου με την επωνυμία «Κύπελλο Δρόμου Ανδρών - Γυναικών 2024».

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 16 Ιουνίου στα Σέρβια, προσφέροντας μια συναρπαστική αθλητική εμπειρία σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου.

 

Αλλά, δεν περιοριζόμαστε μόνο στους ενήλικους αθλητές! Το Πανελλήνιο Κύπελλο θα πλαισιωθεί από δράσεις που απευθύνονται στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες. Συμπεριλαμβάνονται παιδικήποδηλατοβόλτα και αγώνισμα δεξιοτεχνίας, σχεδιασμένα ειδικά για να προσφέρουν μια ευχάριστη και ασφαλή εισαγωγή στον κόσμο του ποδηλάτου για τους μικρούς μας φίλους. Αυτές οι δραστηριότητες δημιουργούν ένα πλήρες πακέτο αθλητικής διασκέδασης για όλη την οικογένεια, ενθαρρύνοντας την υγιή και δραστήρια ζωή στο δήμο μας.

 

Η διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Σερβίων να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στον αθλητισμό και την υγιή διασκέδαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας