Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Φιλικός Ποδοσφαιρικός αγώνας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα:19:30 στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης, στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών

Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει :

Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα:  19:30  στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης. Στον αγώνα θα συμμετέχουν από κοινού, μέλη των Θεραπευτικών Προγραμμάτων του  ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, καθώς και οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Κοζάνης: Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΚΡΙΤΕΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Μέλη, γονείς, εθελοντές, προσωπικό και φίλοι του  Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ  θα βρεθούμε μαζί με στόχο να γιορτάσουμε και να μεταδώσουμε το μήνυμα για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.

            Σας περιμένουμε όλους !

« πάμε μαζί »  είναι το μήνυμα που στέλνει το ΕΣΠΑ Πολυδύναμο Κέντρο και Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας