Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - Επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο «Συζητώντας με την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδική παραμέληση και κακοποίηση»

Τη Παρασκευή 12 Απριλίου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερβίων, το οποίο  χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2021-2027, φιλοξένησε τις συναδέλφισσες κα. Παπαδοπούλου Ελένη, ψυχολόγο και κα. Κουτμερίδου Κυριακή, κοινωνική λειτουργό από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Φοίνικα ΕΚΚΑ Θεσσαλονίκης οι οποίες πραγματοποίησαν επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο «Συζητώντας με την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδική παραμέληση και κακοποίηση».

Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες και συντονίστριες της συζήτησης για την άψογη παρουσίαση. Στόχος της επιμορφωτικής συνάντησης ήταν η ευαισθητοποίηση και συνοδεία, των εκπαιδευτικών, διευθυντών/τριών και των ατόμων που εργάζονται και προσφέρουν υπηρεσίες στο πλαίσιο των σχολικών μονάδων που εδράζονται στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού, σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και ευημερία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επίσης ευχαριστούμε το σύνολο των συμμετεχόντων/ουσών της εκπαιδευτικής κοινότητας τις Συμβούλους Εκπαίδευσης της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και την εκπρόσωπο της διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το διευθυντή και τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  για τη διευκόλυνση της συνεργασίας.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας