Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Άγνοια, ανευθυνότητα και λαϊκισμός από την Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Η επιλογή της Δημοτικής Αρχής να δημοσιεύσει δελτίο τύπου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Κοζάνης με προσωπικές αναφορές και αιχμές προς τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» Χάρη Κουζιάκη ως απάντηση σε τοποθέτηση της παράταξής μας στο Facebook, αποδεικνύει δυστυχώς για μια ακόμη φορά ότι ο κ. Κοκκαλιάρης και οι συνεργάτες του αδυνατούν να αντιληφθούν βασικές αρχές της θεσμικής λειτουργίας του Δήμου Κοζάνης επιδεικνύοντας ιδιοκτησιακές συμπεριφορές συνοδευόμενες από πρωτοφανή άγνοια και ανευθυνότητα.

Κυρίως όμως, είναι λυπηρό το γεγονός ότι, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η υγεία των κατοίκων του Κρόκου, δεν δίνονται οι δέουσες απαντήσεις με τη σοβαρότητα, τη σαφήνεια και την επιστημονική τεκμηρίωση που τους αρμόζει αλλά αντιμετωπίζεται ανεύθυνα και επιφανειακά, δημοσιεύοντας επίσημο δελτίο τύπου γεμάτο ειρωνείες και ανούσια επιτιμητικά σχόλια αποφεύγοντας την ουσία.

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» δεν θα ακολουθήσει την Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη στον λαϊκίστικο κατήφορό της. Θα συνεχίσει να ασκεί τον θεσμικό της ρόλο ως αντιπολίτευση σοβαρά, υπεύθυνα και κριτικά όποτε και όταν αυτή κρίνει, με μόνο γνώμονα την προστασία και το συμφέρον των πολίτων του Δήμου Κοζάνης, όπως άλλωστε πάντα πράττει.

 

Κοζάνη 22/04/2024

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας