Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Επίσκεψη του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στο Δήμο Σερβίων

Τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο  υποδέχθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Δημαρχείο Σερβίων, ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου και ο Αντιδήμαρχος Καλλίνικος Χολέβας.

 

Στην επίσκεψη συνόδευσαν τον κ. Τριαντόπουλο ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών & Κρατικής Αρωγής, Πέτρος Καμπούρης, και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Τζιτζίκας, μαζί με τους συνεργάτες τους.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς από τον Δήμαρχο για τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Μέσω ενός ανοικτού και εποικοδομητικού διαλόγου, συμφωνήθηκε από κοινού ο δρόμος που θα ακολουθηθεί για την αποτελεσματική επίλυσή τους.

 

Ο Υφυπουργός και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, εξέφρασαν την πλήρη δέσμευσή τους στην υλοποίηση των σχεδιαζόμενων μέτρων προς όφελος του Δήμου Σερβίων και των κατοίκων του.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας