Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Προσθήκη νέου οχήματος στο Δήμο Σερβίων για αποτελεσματικότερες υπηρεσίες

Ο Δήμος Σερβίων επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, προσθέτοντας ένα ακόμα όχημα στον στόλο του. Αυτή η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενίσχυση της κινητικότητας και της αποτελεσματικότητας των δημοτικών υπηρεσιών.

 

Το νέο όχημα, με τις σύγχρονες τεχνολογικές του προδιαγραφές, θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση των δρομολογίων των υπηρεσιών που παρέχονται από το δήμο. Με αυτόν τον τρόπο, θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και θα ενισχυθεί η ανταπόκριση σε επείγουσες καταστάσεις.

 

Η προμήθεια του εν λόγω οχήματος καλύφθηκε από τον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους και εντάσσεται στο συνολικό δημοτικό σχεδιασμό, για την ενίσχυση αλλά και ανανέωση του δημοτικού στόλου, ο οποίος αναβαθμίζεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς.

 

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου δήλωσε: «Η προσθήκη αυτού του νέου οχήματος είναι μέρος της δέσμευσής μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του δήμου μας».


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με την αγορά νέων αυτοκινήτων από την μία είναι καλό αλλά από την άλλη έχει παραγίνει το κακό με την καθημερινή χρήση από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους. Πηγαίνεις έξω από τα σπίτια τους και τα βλέπεις παρκαρισμένα ακόμα και τα Σάββατα και τις Κυριακές. Τα δημόσια οχήματα εάν δεν γνωρίζετε είναι μόνο για τις ώρες και μέρες λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν μπορεί ένα κρατικό όχημα να κινείτε τις Κυριακές και τις αργίες και δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι πηγαίνει για δουλεία του Δήμου όταν όλες μα όλες οι Δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστές. Άρα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι γίνεται κατάχρηση κυκλοφορίας των οχημάτων εις βάρος των οικονομικών του δήμου και τον πολιτών. Με λίγα λόγια πληρώνουν οι πολίτες για να έχουν αγκαζέ 2-3 άτομα κρατικό όχημα. Αυτό θα τελειώσει διαπαντός και ας τρέχουν να αποδείξουν ότι τις Κυριακές και ώρα 12 μμ κυκλοφορούσαν με το δημαρχικό όχημα για δουλείες του δήμου. Το βρήκαν μερικοί έξυπνοι που δεν βαρέσανε μία στη ζωή τους και μέχρι πριν 4 5 χρόνια ζητούσαν δανικά να κινούνται με τζάμπα βενζίνες.

Ανώνυμος είπε...

Τά Δημοτικά αυτοκίνητα από τήν Παρασκευή τό μεσημέρι που κλείνουν η υπηρεσίες μέχρι την Δευτέρα τό πρωί πρέπει νά φυλάσσονται σέ κλειστό χώρο με ευθύνη τού γραφείου κίνησης.Επισης δεν μπορεί νά τό οδηγήσει κάποιος χωρίς νά έχει προσληφθεί σαν οδηγός σέ διαφορετική περίπτωση πρέπει να έχει άδεια από τήν αποκεντρωμένη.

Το Προφίλ μας