Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με το νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη Ιωάννη Μπαλαμπανίδη

Με το νέο Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτηκαι της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Μπαλαμπανίδη συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου.

 

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν περιλάμβαναν την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας,την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών, την ενίσχυση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής.

 

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στον κ. Μπαλαμπανίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τόνισε την προθυμία του για στενότερη συνεργασία με την Περιφέρεια, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των πολιτών. Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλαμπανίδης εξέφρασε την θέληση ναστηρίξει το δήμο και τους πολίτες σε θέματα όπου βρίσκουν προσκόμματα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Η συνάντηση θεωρήθηκε πολύ εποικοδομητική, με την επίσημη δήλωση των δύο παραγόντων για στενότερη συνεργασία.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από συντακτικό το δελτίο τύπου σχίζει.

''ο κ. Μπαλαμπανίδης εξέφρασε την θέληση της στήριξης του Δήμου και τω πολιτών'' είναι το σωστά αλλά ο δημοσιογράφος όταν τα συντάσσει σκέφτεται ιταλικά.

Ανώνυμος είπε...

Η θέση του Μπαλαμπανίδη είναι προστάτης του πολίτη, ο Ελευθερίου κοτσάρισε και της Επιχείρησης. Συγνώμη δεν βρέθηκε ένας να τον διορθώσει ?. Πάλι του κεφαλιού του κάνει ?

Το Προφίλ μας