Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Όλγα Μαρκογιαννάκη επισκέφτηκε την Πέμπτη 11/4 την ΔΕΥΑΚ Κοζάνης, το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ και το Ε.Β.Ε. Κοζάνης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με τους Εργαζομένους και τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ συζητήθηκε το θέμα της τηλεθέρμανσης και το πώς μπορεί να διασφαλιστεί η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία της , η συνένωση των ΔΕΥΑ όλης της χώρας και τις συνέπειες που θα υπάρξουν, τα δικαιώματα των εργαζομένων και σημαντικά ζητήματα που αφορούν το νερό ώς “κοινωνικό αγαθό”.

            Στη συνάντηση με το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων της ΔΕΗ συζητήθηκε το άνευ ολοκληρωμένου σχεδίου μέλλον της περιοχής μας, για τους νέους που μεταναστεύουν, την ακρίβεια, τις δομές υγείας και πρόνοιας καθώς και το σημαντικό ζήτημα των συντάξεων και των προσωπικών διαφορών.

            Τα μέλη και η διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ανέλυσαν την τωρινή κατάσταση που επικρατεί σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο Νομό Κοζάνης ως αποτέλεσμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης και συζητήσαμε για βιώσιμες προτάσεις εκμεταλλευόμενοι χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης , ώστε να δοθούν κίνητρα στις τοπικές επιχειρήσεις και να υπάρξει μεγαλύτερη δραστηριότητα στον επιχειρηματικό κλάδο της περιοχής μας.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας