Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΣΚΕ: περί «ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ» και ... άλλων γελοιοτήτων του Π.Α.ΜΕ

Γελοιότητας ανάγνωσμα, μεταξύ εκατοντάδων άλλων, και το σημερινό ΔΤ του Π.Α.ΜΕ, το οποίο επιχειρεί τάχα να διακωμωδήσει τη συνέντευξη του Προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
Διαστρεβλώνοντας πλήρως το περιεχόμενο της παρέμβασης του προέδρου της Συνομοσπονδίας για
τον προϋπολογισμό, αποκρύπτοντας, με τη μέθοδο της συκοφαντικής και προβοκατόρικης «κοπτοραπτικής», τις αναφορές του περί «αβέβαιου αναπτυξιακού οφέλους» και περί «άνισης κατανομής του κοινωνικού οφέλους», επιχειρούν να αυτοαναγορευτούν στο «Θείο Βρέφος» της εργατικής τάξης...
Να μην αυταπατώνται. Οι τελευταίοι που κομίζουν μήνυμα ελπίδας, σοφίας και αγάπης στην εργατική τάξη της χώρας, είναι οι Σταλινοκαλικάντζαροι του Π.Α.ΜΕ. Όπως οι καλικάντζαροι, έρχονται από τα πιο σκοτεινά πολιτικοσυνδικαλιστικά έγκατα, όπου ολόκληρο το χρόνο, προσπαθούν με τσεκούρι, πριόνια (ενίοτε και με λοστούς και καδρόνια...) να κόψουν το «δέντρο» των συνδικάτων. Το δένδρο που στα κλαδιά του φέρει τα αποτελέσματα των κοινών μας αγώνων και στις ρίζες του είναι εμποτισμένο το αίμα χιλιάδων αγωνιστών της τάξης μας.  Κόβουν-κόβουν, αλλά...τους διαμηνύουμε ότι τα 100 χρόνια ιστορίας δεν παραγράφονται, δεν εκχωρούνται. 
Τα συνδικάτα ήταν, είναι και θα είναι εδώ! Σε πείσμα αυταρχικών καθεστώτων, κομμάτων και αλλότριων δυνάμεων. Ο αγώνας για την υπεράσπιση δικαιωμάτων, για την ευημερία και την πρόοδο των εργαζομένων, απαιτεί σοβαρή και υπεύθυνη συνδικαλιστική εκπροσώπηση. Που θα υιοθετεί έννοιες και διαχρονικές αξίες όπως η δημοκρατία, η ελευθερία, ο σεβασμός στη διαφορετική ιδεολογική προσέγγιση και οπτική, στον πλουραλισμό της πολιτικής.
Και κάτι τελευταίο. Τα «Χριστούγεννα» πλησιάζουν και ως γνωστόν...το δένδρο παραμένει άκοπο και οι καλικάντζαροι επιστρέφουν στα έγκατα...

Το σύνολο της παρέμβασης του Προέδρου της ΓΣΕΕ για τον προϋπολογισμό στο παρακάτω link:

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας