Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Σερβίων: Διαγωνισμός για λειτουργία εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Σερβίων 2019-2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ διακηρύσσει
ότι εκτίθεται σε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές η υπηρεσία «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ 2019-2021» προϋπολογισμόύ 529.852,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και δικαιώματος προαίρεσης σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία. Οι προσφορές θα υποβληθούν από οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης  www.promitheus.gov.gr του συστήματος μέχρι τις 13/01/2020 και ώρα 14:00, στην ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα
αναφερόμενα στο Ν. 4155/2013 (ΦΕΚ Α΄/120/29.05.2013), στο άρθρο 11 της Υ.Α. Π1/2390/2013 (ΦΕΚ Β΄/2677/21.10.2013) «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ)» και στο Ν. 4412/2016. Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται σε ποσοστό 1% επί της συνολικά προϋπολογισθείσης δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ μαζί με το δικαίωμα προαίρεσης, ήτοι τέσσερις χιλιάδες διακόσια εβδομήντα τρία ευρώ (4.273,00 €). Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. www.promitheus.gov.gr  (Α/Α: 83107)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΤΕΥΔ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Τους όρους του παρόντος διαγωνισμού τους έχω καταψηφίσει στην τελευταία Οικονομική Επιτροπή, κάνοντας παράλληλα μια σειρά προτάσεων για την βελτίωσή τους. Ο σοβαρότερος εξ αυτών είναι ότι η επιλογή του αναδόχου γίνεται με αξιολόγηση, με συντελεστές και κριτήρια αξιολόγησης που είναι άκρως υποκειμενικά, ενώ θα έπρεπε κατά την γνώμη μου ο ανάδοχος να προκύψει με την χαμηλότερη τιμή, όπως ήταν και ο αντίστοιχος διαγωνισμός του δήμου Κοζάνης.
Ζήτησα από τις υπηρεσίες όταν καθαρογραφεί η εν λόγω απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, να μου αποσταλεί προκειμένου να διαπιστώσω αν η εισήγησή μου με τις προτάσεις μου ενσωματώθηκαν στην απόφαση. Επίσης τους διεμήνυσα ότι προτίθεμαι να ασκήσω προσφυγή κατά της απόφασης.
Αντ' αυτού βλέπω την διακήρυξη στον αέρα, προφανώς χωρίς να έχει πάρει έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, άρα ο διαγωνισμός είναι άκυρος.
Γιατί αυτή η πρεμούρα να βγει άρον-άρον ο διαγωνισμός στον αέρα, αφού υπάρχουν λύσεις που τις έχω προτείνει ήδη, για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μόνο αυτή την πρεμιέρα έχεις δει;

Ανώνυμος είπε...

Οι επιστήμονες ξέρουν....τωρα πόσοι ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο.....ένας; δυο;;; Αντε τρεις

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΒΡΕΣ γιατί δεν είδαμε τον διαγωνισμό σε άλο σάιτ;

Ανώνυμος είπε...

ενώ τον διαγωνισμό για τον εργολάβο για τα σκουπίδια τον είδες σε πολλά sites;

Ανώνυμος είπε...

Στα μουλωχτά, στα μουλωχτά να πάρουν τσ' δ'λειές τα 'θκα μας πιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τον έστειλε ο δήμος Σερβίων.

Το Προφίλ μας